GOLFBOX

EGCC greenkeeping meeskond ettevalmistamas väljakut meeste EM'i kolmandaks mänguringiks 2016. augustis
Foto: Hanno Kross

EGCC 2022. aasta klubivõistluste kalender on suures plaanis paika saanud - jätkame oma oluliste võistlustega, millest mõned on muutnud kalendris natuke oma asukohta. Esimeseks võistluseks on meie traditsiooniline Links Masters, mis mängitakse (kui riik lubab) 10. aprillil peale kaheaastast koroonapausi. 

  • Hooaeg algab nagu juba tavaks saanud meie Stone Course'il samal ajal, kui Augustas mängitakse Mastersit. EGCC Links Masters toimub pühapäeval, 10. aprillil.

  • EGCC saab järgmisel aastal juba 17 aastaseks - EGCC avas esimesed 9 rada Stone Course’il 28. mail 2005. aastal ning Sea Course järgmise aasta 23. augustil. Tähistame tähtpäeva meie sünnipäevavõistlusega EGCC Anniversary Tournament, mille mängime reedel, 27. mail. 

  • Pikad jaanipühad algavad kolmapäeval 22. juunil EGCC golfimaratoni võistlusega, kus kavas jälle 42 rada - mängime 18 rada Sea Course'il, 18 rada Stone Course'il ning lisaks 6 rada Stone Course'il. Lisaks tuleb golfimaratonil ka esmakordselt võistkondlik arvestus.

  • The Open'iga samaaegselt mängime alati ka EGCC Captain Challenge'it - võistlus toimub reedel, 15. juulil ning see saab olema järjekorras teine kapten Rain Uusküla võõrustatud kaptenivõistlus. Ootame huviga ka kapteni viktoriini, millele pani aluse klubi esimene kapten Toomas Abner ning loomulikult võistluste parimatest kokkupandud võistkonda, kes läheb Niitvälja kapteni Joel Rothbergi vastu finaali mängima 16. septembril. Sel aastal kaotasime napilt enda kodus, järgmisel aastal püüab EGCC tiim tutvustada sama tunnet Niitvälja väljakul võõrustajatele. 

  • Klubi meistrivõistluseid löögimängus mängime järgmisel aastal 23-24. juulil ning meie mõlemal väljakul - esimesel päeval Stone Course'il ning teisel päeval Sea Course'il. Klubi meistriks tuleb mängija, kes suudab mõlemal väljakul kokku 36 rajal lüüa kõige vähem lööke!  

  • Klubi rajamängu meistrivõistlused läbivad ka uuenduse - need mängime ühel nädalavahetusel sarnaselt Eesti meistrivõistlustele ja teeme seda 26-28. augustil. Rajamängu meistritiilit läheb järgmisel aastal kaitsma Taavi Truusa, kes sel aastal võitis kõik oma vastased!

  • Nagu EGCC'le harjumuspäraseks on saanud nii ka järgmisel aastal toome väljakule tippgolfi - 31. augustist kuni 3. septembrini mängitakse EGCC Sea Course'il Euroopa seeniorite võistkondlikke meistrivõistlusi, kus teist aastat järjest läheb peale ka Eesti koondis, esmakordselt mängis Eesti seeniorite koondis EM'il sel aastal Slovakkias. Seeniorid on vanuses üle 50ne eluaasta ja Euroopa pairmad tulevad mängima oluliselt alla raja par'i - saab jälle kodus näha tippgolfi!

  • EGCC Trophy mängime pühapäeval 4. septembril päev pärast Seeniorite EM'i - kasutame EM'i viimase päeva lipupositsioone ning huvitavaid tiibokse, mis Trophy'l on paar aastat kasutuses olnud ja mis on väga head tagasisidet saanud. Trophy mängime ka 27 rajalisena, kus mõned rajad on eest tiidelt, mõned klubitiidelt ja mõned tagatiidelt. Lisapräänikuna on individuaalsele võistlusele lisaks ka võistkonna arvestus, kus neljaliikmelisest võistkonnast igalt rajalt läheb kaks parimat tulemust arvesse. Tuleb erakordselt kihvt Trophy septembri esimesel pühapäeval. 

  • EGCC President Cup toimub 18. septembril. On küsitud, et miks President Cup'i mängite, kui klubil presidenti ei ole? Otsustasime, et klubi juhtimise mõttes on selgem ja efektiivsem, kui klubil on kapten ja presidenti ei ole - selline on traditsioon golfi sünnikodus Shotimaal ja oleme klubina sellise lähenemisega praeguses arengufaasis väga rahul. See kõik ei tähenda, et me President Cup'i ei võiks mängida ning miks mitte järgmisel aastal pühendada võistlus 11 kuud selleks ajaks Eestit teeninud president Karise auks!

  • 25. septembril toimub maailmas kolmandat korda erakordne Estonian Rumble võistlus, mis on üks fun'imaid võistlusi ja formaate kogu hooaja jooksul - võistkonnad kemplevad 18 raja osas selliselt, et esimeselt viielt rajalt läheb üks parim tulemus raja kohta arvesse võistkonnas, järgmisel viielt kaks, radadelt 11-15 kolme parima tulemus ning viimaselt kolmelt rajalt kõikide võistkonnaliikmete tulemus. Mõlemad seni peetud võistlused on olnud erakordselt huvitavad ning võitja selgunud alles viimasel rajal. 

  • 1-2. oktoobril on meie tavapärane kahepäevane löögimängu võistlus Stone Course'il - Links Championship, kus on ka kõrvalvõistlus HCP löögimänguna. Tegemist on meie viimase võistlusega, kus kogu hooaja vältel kogutud mänguvormi saab realiseerida aasta parimaks tulemuseks, mis läheb HCP arvestusse.

  • Cross Country't mängime järgmisel aastal jälle nädal enne kellakeeramist, et oleks valgust rohkem, kuupäev on 15. oktoober. Järgmise aasta Cross Country rajad disainib selle hooaja lõpetamisel määratud Aruküla golfipunt, kes kindlasti hakkab oma peas radu paika panema juba esimest päevast, kui lumi on läinud ja väljakud on avatud!

  • Klubi hooaja lõpetamise teeme sarnaselt sellele aastale Cross Country'ga samal päeval, 15. oktoobril ning jätkame traditsiooni, kus ühel aastal peame pidu meie juures ning järgmisel aastal linnas - aastal 2022 on hooaja lõpetamine Tallinnas ja 2023 jälle tagasi EGCC klubihoones. 

Kellel huvi, saab juba järgmise aasta olulisemad kuupäevad enda jaoks kalendrisse kirja panna. Lisaks meie traditsioonilistele võistlustele korraldame loomulikult ka olulisi sarivõistlusi - nendest juba täpsemalt koos kuupäevadega novembri lõpus. Tulemas on sari nii peredele ja sõpradele, lisaks ka algajatele, naistele eraldi sari, seenioritele ning palju muud. 

Meie HCP löögimängusari muutub iganädalaseks - kolmapäeviti saab alati tulla mängima kas Stone või Sea Course'i ning kuu jooksul peab saama kirja ühe 9-rajalise ja ühe 18-rajalise tulemuse, kust tekib HCP löögimängu tulemus kuu kaupa. Mängida võib kasvõi iga nädal, aga kuu tulemusse saab panna kirja parima ringi. Sarjas saab osaleda maist kuni septembri lõpuni ning viiest kuust läheb arvesse nelja parima kuu tulemus ehk kui üks kuu ollakse ära ja mängida ei saa, siis saab kokkuvõttes ka osaleda. Iga kuu parimatele on auhinnad ning loomulikult ka hooaja kokkuvõttes. 

Kõikidel, kellel on huvi enda ettevõttega teha väiksem või suurem sündmus/võistlus Estonian Golf & Country Club'is, on teretulnud aegsasti ühendust võtma, et parimad päevad endale broneerida. Nii mõnigi päev on juba heade partnerite poolt broneeritud, häid aegu jääb järjest vähemaks oma võistlust planeerides. 

EGCC meeskond on korraldanud nii väikseid intiimseid sõpruskondade võistlusi kui ka World Cup Qualifier'eid ja Euroopa meistrivõistluseid. Teie käsutuses on Eesti kogenuim seltskond golfisündmuste korraldamisel - oleme rõõmsad, kui meid ära kasutate oma klientide ja koostööpartneritele ilusa päeva korraldamisel. 

Head talvist harjutamist ning kui ilm lubab, tulge nautige golfi ka õues. Mõlemad väljakud on meil veel novembri alguse seisuga lahti. Arvestage ainult, et kui vihma on korralikult sadanud, soovitame mängida Stone Course'il - seal on hilissügisel oluliselt kuivem. 

Tuletame meelde, et klubihoone on novembrist märtsini suletud, küsimuste puhul Caddiemasteri telefon vastab numbril 6025 290 või saatke kiri See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. 

Kõik uudised ...

GOLFBOX