GOLFBOX

Greenkeeper ettevalmistamas väljakut võistluseks.
Foto: Hanno Kross

Sellel aastal klubi kapteni Rain Uusküla initsiatiivil loodud klubi edetabelis, kuhu kuuluvad EGCC olulised klubivõistlused, on mängitud kolm võistlust -  Anniversary, Maraton ja HCP löögimängu üks etapp. Peale kolme võistlust juhivad edetabelit naistest Eve Pärnsalu ja meestest kolm meest võrdsete punktidega!

Meestel on kolmikjuhtimine - Thor Erik Tikand võitis Anniversary ja sai 50 punkti, Janar Toomesso tegi Maratonil kõige vähem lööke ja sai 50 punkti ning Harly Soppe oli puhtas löögimängus maratonil teine ning HCP löögimängus esimene ja on samuti kogunud kokku 50 punkti. 

Naistest juhib 75 punktiga Eve Pärnsalu - ta on saanud punkte kõigilt kolmelt osavõistluselt. Anu Uuemõis on 66 punktiga teine, kes tegi parima löögimängutulemuse maratonil ja Anniversary'l oli seitsmes. Kolmandat kohta hoiab edetabelis Elizaveta Sofia Reemet, kes tegi kõige vähem lööke EGCC sünnipäevavõistlusel. 

Edetabelisse punktide saamine on lihtne - võetakse löögimängu tulemus olenemata kust tiidelt mängiti ning võistluse kokkuvõttes pannakse löögid järjestusse. See, kes lõi kõige vähem lööke, saab edetabelisse rohkem punkte. Kui mängijad lõid samapalju lööke, siis saavad mõlemad mängijad samapalju kohapunkte. Näiteks kui kolm mängijat lõid 72 lööki, siis nad kõik saavad võidu eest 50 punkti, neljas mängija saab siis juba neljanda koha punktid, teise ja kolmanda koha punkte välja ei jagata antud näite puhul. 

TUTVU EDETABELIGA

Edetabeli juhend

Järgmine võistluse, mis edetabelisse läheb, on reedel peetav EGCC Captain Challenge, peale seda EGCC Trophy, HCP löögimängu etapp ja siis juba augusti alguses peetavad klubi meistrivõistlused löögimängus, kus teeninut punktide arv korrutatakse koefitsengiga 1,5

Loodame, et EGCC edetabel annab võimaluse mängijatel lisaks igal võistlusel iga löögi eest võidelda ja ka omavahel konkureerida kogu hooaja vältel. Parimad saavad hooaja lõpus klubi poolt premeeritud.

Kõik uudised ...

GOLFBOX