GOLFBOX

EGCC Ladies Night Out viimane finaaletapp 10.septembril!

Kutsume kõiki golfinaisi osa võtma EGCC naistesarja Ladies Night Out V etapist, mis toimub teisipäeval, 10. septembril algusega kell 17:45 ühisstardist.  Mängime Stone Course'il 9 rada golfi, mänguformaadiks on individuaalne punktimäng kahes klassis:

HCP 0-35,9
HCP 36-54,0

Erivõistlused:

lähim lipule 3. rajal (pall peab asetsema greenil)
pikim avalöök 5. rajal (pall peab asetsema fairwayl)

Maksimaalne osavõtjate arv on 44 mängijat. 

Peale võistlust toimub õhtu lõpetamine Da Vinci golfirestoranis kerge õhtusöögi ja meeleoluka koosviibimisega. Parimatele jagatakse ka auhindu, mille on välja pannud Poivre Blanc, Krugeri Veinipood. Rajale annab vee kaasa Haage vesi ning energiabatooni Corny.

Iga etapi viis parimat võistlejat on läbi sarja saanud punkte: 1 koht 5p, 2 koht 4p, 3 koht 3p, 4 koht 2p, 5 koht 1p. Finaaletapil autasustatakse kahe klassi kokkuvõttes parima punktitulemuse saanud mängijaid. Auhinnad sarja võitjatele on välja pannud Skechers, Uncle Paul ja Golden Club.

EGCC klubi naistesari on mõeldud nii kogenud golfinaistele kui ka neile, kes alles teevad tutvust selle toreda mänguga. Kõrgemas punktimängu klassis on oodatud on ka need naised, kelle händikäp on 54 või kes pole jõudnud üldse veel händikäppi aktiveerida. Pange end julgelt kirja Golfboxis või meie Caddiemasteri juures, tel 6 025 290, e-mail See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud..
Võistlusele registreerumine on avatud 8.septembrini, stardijärjekorra avaldame esmaspäeval, 9. septembril.

REGISTREERI SIIN

TUTVU JUHENDIGA

Kohtumiseni väljakul!

Kõik uudised ...

GOLFBOX