GOLFBOX

Meie jaoks ei ole pühad ilma lumeta mustad, vaid rohelised! Lõpetame oma pühadeaja kolmanda võistlusega - 2. jaanuaril saame mängida Uusaasta golfi meie Sea Course'il!

Võistlustingimused on samad nagu meie viimasel Jõuluvõistlusel - kaks gruppi HCP alla ja üle 15ne. Stardime kell 10:30 ühisstardist Sea Course'il ning pakume enne mängu kella 9st juba lubihoones ka putru ja peale mängu valmistab DaVinci golfirestoran ka mõnus kerge pühadejärgse menüü. Tegemist on meie viimase talvevõistlusega triloogiast - kui ülevalt poolt antakse, siis järgmine kord võistleme Vabariigi aastapäevale pühendatud võistlusel, mida on EGCC ajaloos ka korra juba juhtunud. 

Võistlustasu on 59€, soodushind 35€, mis sisaldab ka toitlustust, kehtib neile, kellel on 2020 individuaalne mänguõigus 2. jaanuariks tasutud. 

TUTVU VÕISTLUSJUHENDIGA

REGISTREERI SIIN

Osalemise soovi kinnitamiseks palume kanda võistlustasu MTÜ VIP kontole LHV panka EE737700771003381822 hiljemalt 1. jaanuariks. 

Võistlusel kehtivad ka erireeglid:

- palli on võimalik tõsta ja puhastada ning asetada kepi ulatuses igal pool väljakul (k.a. bunkris, aga mitte takistusest välja).
- out’i väljakul ei ole
- trahvialad on olemas vaatamata punaste dokkide puudumisest
- kadunud palli puhul saab kasutada kahe trahvi reeglit tulles fairwayle palli tõenäolisest asukohast.

Ilusat aastavahetust kõikidele ja alustame 2020 aastat meile südamelähedaselt - golfirajal!

OSALEJATE NIMEKIRI

Kõik uudised ...

GOLFBOX