GOLFBOX

Klubi tänab meistrivõistluste peasponsorit AVISt, kes korraldas lisaks väärikatele auhindadele ka meistrivõistluste lõpetamiseks muusikalise elamuse ansamblilt Kolumbus Kris

23.–24. juulini toimunud klubi meistrivõistlustel selgitasime välja 2022. aasta parimad löögimängus, kus eliitklassides võitsid tiitlid naistest 15-aastane Isabel Sirel ja meestest 17-aastane Richard Teder. Tähelepanuväärne oli Richardi viimase päeva Sea Course'i mänguring tulemusega -5, klubi meistriks tuli noormees tulemusega -3.

Klubi meistrivõistlustel, mille peatoetaja oli sel aastal AVIS, mängiti kokku üheksas vanuseklassis. Sel aastal oli meistrivõistlustel ka oluline muudatus: selleks, et tulla Estonian Golf & Country Clubis meistriks, pidi olema parim meie mõlemal väljakul. Laupäeval mängiti Stone Course'i ja pühapäeval Sea Course'il. Uuenduse võtsid mängijad vastu positiivselt ja usume, et ka tulevikus, kui EGCC uus 18-rajaline väljak on valmis, jätkame samamoodi, et parima väljaselgitamiseks tuleb olla parim meie mõlema väljakul.

Tegemist ei ole küll eraldi võistlusklassiga, aga juba mitmendat aastat järjest vaatame kõikide osalejate HCP löögimängu tulemusi ja paneme ritta need, kes kahe päeva jooksul oma taset kõige rohkem ületasid. Meistrivõistlustel osalemine ei tähenda seda, et ilmtingimata peab medali võitma või kui selleks lootust ei ole, siis pole mõtet kohale tulla. Naiste eliitklassis mängis kaks elu parimat mänguringi neljanda koha saanud 15-aastane Danielle Truusa, kes HCP löögimängu arvestuses mängis kahe päeva kokkuvõttes tulemuse -21! Palju õnne Daniellele ja oleme uhked, et parimad mänguringid tulid just aasta tähtsaimal klubivõistlusel!

EGCC 2022 löögimängu meistrivõistluste medalivõitjad:

MEHED
1. Richard Teder, 141 lööki 
2. Ken-Marten Soo, 149 lööki
3. Jan Larsson, 156 lööki

NAISED
1. Isabel Sirel, 159 lööki
2. Lill Kangust, 161 lööki
3. Anneli Esken, 169 lööki

MID-AMATÖÖRID MEHED
1. Janar Toomesso, 148 lööki
2. Timo Olesk, 155 lööki
3. Lauri Kiviloo, 158 lööki

MID-AMATÖÖRID NAISED
1. Eve Pärnsalu, 174 lööki
2. Katre Kõvask, 179 lööki
3. Ave Epner, 180 lööki

50+ MEHED
1. Taavi Truusa, 153 lööki
2. Heinu Klaas, 156 lööki
3. Mait Schmidt, 157 lööki

50+ NAISED
1. Anu Uuemõis, 186 lööki
2. Riina Vettus, 186 lööki
3. Kersti Klaas, 189 lööki

60+ MEHED
1. Urmas Isok, 160 lööki
2. Priit Post, 164 lööki
3. Jüri Tiitus, 170 lööki

60+ NAISED
1. Margarita Ross, 185 lööki
2. Monica Pihlak, 186 lööki
3. Linda Kahro, 198 lööki

65+ MEHED
1. Auri Martti Hakomaa, 161 lööki
2. Ain Tromp, 170 lööki
3. Ülo Polli, 174 lööki

Pidulik auhinnatseremoonia leidis sel aastal aset Klinkbergi peotelgis. Enne ja pärast medalite jagamist sai võistluspinge välja raputada tantsuplatsil, kus mõnusa muusikaga kostitas ansambel Kolumbus Kris. Auhinnalaud oli taas vägev ja tänusõnad lähevad siinkohal teele:


Kuna tseremoonia ajal sadas vihma ja seetõttu jäi tegemata meie traditsiooniline medalivõitjate pilt, on meil väike ettepanek. Kõik, kes löögimängu meistrivõistlustel said medali, saavad selle kaasa võtta meie klubi rajamängu meistrivõistluste autasustamisele, mis toimub augustikuu viimasel pühapäeval. Rajamängu mängime reedest pühapäevani ning saame siis teha ka pildi, kus jäädvustame klubi ajalukku selle aasta parimad nii rajamängus kui löögimängus.

Värskeid klubi meistreid näeb igal nädalal meie väljakutel ja tervelt aasta aega saavad nad klubi parklas kasutada isiklikku parkimiskohta. Palju õnne ka teistele osalejatele, kes küll medaleid ei võitnud, aga viivad koju hea tunde suurepärasest nädalavahetusest!

Vaata ka:

Kõik uudised ...

GOLFBOX