GOLFBOX

2019.a. EGCC löögimängu meistri pintsaku ja kuldmedali saanud Richard Teder koos kapteni Janar Toomesso ja klubi sekretäri Ene Tuule'ga autasustasmisstseremoonial
Foto: Kadri Palta

Anname teada klubiliikmetele, et valitsev Eesti meister Joonas Juan Turba ning valitsev EGCC meister Richard Teder vahetasid maikuus koduklubi ning esindavad nüüdsest Rae Golfiklubi. 

15 aastane Richard Teder liitus EGCC'ga 2017 aastal ning esindas EGCC'd ka Euroopa klubidevahelistel MV'tel 2018. aastal. Meie klubi löögimängu meistrivõistlustel saavutas siis veel 14 aastane Teder kõikide ees eelmisel aastal kuldmedali.

Juulikuus 19 aastaseks saav Joonas Juan Turba astus klubiliikmeks 9 aastaselt ning on esindanud EGCC'd 10 aastat, mille tipuks osutus eelmisel aastal Saare Golfis peetud Eesti löögimängu meistrivõistluste kuldmedal. 

EGCC liikmed Joonas Juan Turba ja Anete Liis Adul  2019.a. EMV autasustamisel Saaremaal
Foto: Kadri Palta

Treenerite ja klubide vahetamine on tippspordis täiesti normaalne ja mingil hetkel ise ootuspärane ning meil on Estonian Golf & Country Club'is väga hea meel, et oleme saanud kaasa aidata mõlema sportlastee alustamisel ja toetamisel. Richard ja Joonas on ka edaspidi meie liikmed ning kindlasti näeme neid palju harjutamas ja mängimas meie juures. Soovime nii Tederile kui Turbale edu nende sportlaskarjääri jätkumisel. Ees on veel väga-väga palju rasket tööd, tuhandeid töötunde ja rutiiinitalumist, et kõrgele seatud eesmärgid mõlemal täituksid. 

Kui tulevikus klubi MV'sed on erinevatel päevadel, siis on võimalik teoorias tulla klubi meistriteks ka nendel mitmes klubis - golfis võib olla klubiliige paljudes klubides ning meie klubi MV'ste juhend lubab võistelda alati kõikidel, kes on klubiliikmed, koduklubi mõiste siin ei oma tähtsust. 

10ndast juunist alustame EGCC rajamängu meistrivõistluste mägnimisega, mil alustavad alagrupid - oodatud on kõik klubiliikmed! Alguses saavad mängijad asetuse alagruppidesse ning alagruppide võitjad lähevad siis juba edasi omavahel kokku kuni selgub üks ja parim, kes on EGCC's parim rajamängus. Loodetavasti näeme nii Richardit kui Joonast ka meie rajamängu meistrivõistluste stardis. Rajamängu meistrivõistluste formaat näeb ette, et mänguaeg lepitakse kokku alati ise vastasega, ette on antud viimane aeg, kui mänguring peaks olema mängitud. 

EGCC RAJAMÄNGU MV JUHEND

REGISTREERI SIIN:

- MEESTE MATCH PLAY

- NAISTE MATCH PLAY

Kõik uudised ...

GOLFBOX