GOLFBOX

Kutsume Teid osa võtma 06.09.19 sarjast “KOLMAPÄEVA HCP löögimäng - FINAAL”.

Reedel, 6. septembri etapp on HCP löögimängu sarja selle hooaja viimane etapp ehk finaalvõistlus. Finaalvõistlus toimub EGCC Anniversary väljakul, 9 rada Stone Course’il ja 9 rada Sea Course’il algusega kl 14:00.

Igal eelneval etapil on jagatud punkte nii saavutatud koha kui ka erivõistluste eest, punktiarvestuse reeglitega saab tutvuda juhendist.
06.septembril peetaval finaalvõistlusel jagatakse punkte rohkem - esimesed 10 saavad lisa 10p, mis võib üldarvestuses vägagi määravaks. Finaalis hooaja tulemuste kokkuvõttes auhinnatakse 2 tugevusgrupi 5 esimest priskemate auhindadega kui eelnevatel etappidel ja samuti on loosiauhinnad.

Finaalvõistlusel toimbub SUUR LOOS, kus loosimisele läheb iPad ja voucher, mis annab õiguse korraldada Estonian Golf & Country Club’is 16-liikmelise võistluse. Voucher sisaldab 16-liikme mänguõiguse võisluseks kui ka Golfboxi kasutuse.

Ootame rohkelt osavõtjaid, sest jagamisele läheb palju väärikaid auhinadasid, pakkuda on meeldivat seltskonda, emotsioone, rikkalikumat toitlustust ja meeleolukat koosviibimist.

HCP võistlussarja finaalvõistluse osavõtutasu on 30€. Osavõtutasu 30€ palume kanda enne võistlust MTÜ Estonian Golf & Country Club arveldusarvele Swedbank’is EE022200221055012110. Sularahas osavõtutasu maksta ei saa. Mänguõiguse puudumisel lisandub võistlustasule soodus green fee 50€.
Võistluse toetajateks on: Illy, Da Vinci, Exit Golf, Hotell Tamula, Tallink ja ByteLife, Mustamäe Elamus Spa

Juhendiga saab tutvuda SIIN

Registreeri siin

Kõik uudised ...

GOLFBOX