GOLFBOX

Detsembri viimasel reedel peetake nii AS EGCC kui ka MTÜ Estonian Golf & Country Club’i üldkoosolekud Vabaduse Worklandis aadressiga Pärnu mnt 12, Tallinn. AS EGCC üldkoosolek algab kell 11:00 ja MTÜ koosolek kell 11:30.

AS EGCC üldkoosoleku päevakorras on majandusaasta aruande kinnitamine ning järgmiseks kolmeks aastaks nõukogule õiguse andmine emiteerida uusi aktsiaid, mis on seotud uue väljaku võimaliku ehitusega. Meil on põhikirja järgi aktsia nominaalväärtus 100€, välja saab seadusega maksimaalselt anda pool aktsiakapitalist ehk meie puhul 140 000 / 2 = 70 000 ehk maksimaalselt veel 700 aktsiat. EGCC esimene aktsiaemissioon aastal 2003 oli 5050€ A aktsia kohta ning viimane aastal 2007 märgiti hinnaga 10 000€ ühe A aktsia kohta. Uues emissioonis arvutatakse aktsia hind investeeringu mahu jagamisega välja antava aktsiate hulga kohta. Täpse hinna otsustab nõukogu 2020. aastal, emissioonist on kõikidel olemasolevatel aktsionäridel võimalus aktsiaid märkida. 

Vastav teade ilmus ka Postimehes 6. detsembril.
AS EGCC ÜLDKOOSOLEKU KUTSE

AS EGCC 2018.a. majandusaasta aruanne 


MTÜ Estonian Golf & Country Club’i üldkoosolek oli planeeritud 19. detsembriks, kuid kuna üle poolt seltsi liikmetest kohale ei tulnud (min 275 inimest), siis vastavalt põhikirjale korraldame uue koosoleku kolme nädala jooksul ning see toimub samuti reedel, 27. detsembril algusega kell 11:30 Vabaduse Worklandis. MTÜ päevakorras on eelmise majandusaasta aruande kinnitamine ning uute volinike valik.

Arvestades selle aasta kogemust, kus klubilist tegevust püüdsime teha täiesti eraldi jõudsime järeldusele klubi volinike ja presidendi ning kapteniga, et kõige mõistlikum ja efektiivsem on jätkata võimalikult lihtsa struktuuriga, mis annab võimaluse teha otsuseid kiiremini ja tegevusi viia ellu olemasolevate töötajatega eesmärgipäraselt. Ettepanek on, et MTÜ volikogu koosneks samadest esindajatest, kes on AS EGCC nõukogus (Mait Schmidt, Jüri Reitsakas ja Arvi Mägin) ning sellega oleks EGCC juhtimine ja kontrolliküsimus ka efektiivne, kuna tegevused ja eesmärgid on samad.

MTÜ Estonian Golf & Country Club üldkoosolek päevakord 27.12.2019:

  1. 2018.a. majanduaasta aruande kinnitamine

  2. Muuta põhikirja alljärgnevalt:

    punkti 3.2 uus sõnastus:
    Üldkoosolek valib Ühingu liikmete seast 3-15 volinikku, kes võtavad vastu otsuseid Volinike koosolekul.

    punkti 5.12 uus sõnastus:
    Kui Volinike koosolek ei ole pädev otsuseid vastu võtma, kutsutakse järgnev Volinike koosolek kokku sama päevakorraga ühe (1) kalendrikuu jooksul. Järgnev Volinike koosolek on pädev vastu võtma otsuseid, kui sellel osaleb vähemalt kolm volinikku.

    punkti 6.4 uus sõnastus:
    Juhatuses on 1 (üks) kuni 9 (üheksa) liiget

    punkt 5.6 kustutatakse
  3. Uute volinike valimine.

 

MTÜ Estonian Golf & Country Club’i kehtiv PÕHIKIRI

MTÜ Estonian Golf & Country Club'i 2018.a. majandusaasta aruanne

Loodetavasti saate osaleda koosolekul ja kui ei saa, siis olge head ja saatke digitaalselt allkirjastatud volitus See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. aadressile. AS EGCC koosolekul saavad hääletada AS EGCC aktsiaid omavad juriidilised ja füüsilised isikud ning MTÜ Estonian Golf & Country Club'i koosolekul kõik EGCC liikmed (põhimõtteliselt kõik, kellel 2019 arvestasime EGCC's HCP'd).

Küsimuste puhul võib julgelt helistada AS EGCC juhatuse esimehele ja MTÜ Estonian Golf & Country Club'i juhatuse liikmele Hanno Krossile tel 511 1192

Kõik uudised ...

GOLFBOX