GOLFBOX

Veebruari teisel nädalavahetusel on meil avatud klubihonne ja ka restoran, kus pakume sooja suppi, pirukaid ja kohvi ning teed. Värskelt on professionaalse rajahooldustehinkaga tehtud üle ka meie 3-4-5km suusarada, kus saab nüüd laiemalt sõita ka uisku!

Restoran ja klubihoone on avatud kella 10-16ni. Harjumaal on viirusepiirangud mõnevõrra lõdvemad, ehk saame pakkuda ka sooja sauna ja pesemist vähemalt veebruari esimesel kahel nädalavahetusel.

Tulge pere ja sõpradega nädalavahetusel Jõelähtmesse ja tehke kas suusa või jalutusring ning nautige pärast sauna ja restoranis sooja teed, suppi ja muud head ja paremat. 

Suusarada on meie Sea Course'il , kus kõrguste vahe on 30m - saab suuskadega nii laskuda (1&3 rada) kui ka pikemalt ja laugelt (12&11 rada) ülesmäge sõita. Rajal on ka sildid, kust saab teha ringi lühemaks ehk sõita ka 4km ja 3km pikkust rada. Hea võimalus tulla terve perega ning aeglasemad saavad omas tempos sõita ning kiiremad enda tempoga ja lõpetada koos.

Veebruari esimesel kahel nädalavahetusel annab suusatreeninguid ka meie golfipro ja endine Eesti suusakoondise peatreener Rein Auväärt. Treeningud toimuvad laupäeval ja pühapäeval kell 12:00 ja 13:30, palume ennem eelregistreerida Reinu emailiaadressil. Lisainfo treeningute kohta on siin.

Küsimuste puhul helistage julgelt tel 6025 290 või saatke e-kiri See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

Kõik uudised ...

GOLFBOX