GOLFBOX

Mõnel meist on elus läinud õnnelikumalt kui teistel ja selle kinnituseks kapis, keldris, garaažis või vanaema juures hunnik karikaid, mida ise ei taha või enam ära ei mahu - oleme sellist tagasisidet saanud võistlustel, kui "jälle" uus karikas teenitud. 

Samas mõni noor või alustaja teeb oma esimesi samme golfis (või spordis üldse) ning temale karika saamine võib olla sel hetkel elu kulminatsioon sportlikus mõttes!

Kutsume üles liikmeid ja golfimängijaid, kes enda võidetud karikatele soovivad uue elu anda rõõmustamaks lapsi, noori ja alustajaid, annetama klubile karikaid taaskasutamiseks. Kui saame vana sildi eemaldada ja uuega asendada ning karikas on hästi säilinud, siis karikas sobib! 

Karikate taaskasutamisega, mida ise ei vaja, hoiame puhtamana nii enda kui ka laiemalt maailma keskkonna ja anname ikka positiivseid emotsioone neile, kes sel ja järgmistel aastatel laste, noorte ja alustajate osas tegusid teevad!

Karikad võib tuua veebruari esimesel kahel nädalavahetusel EGCC klubihoonesse, maja on avatud kella 10-16ni. Eks kindlasti saab tuua ka kevadel, aga miks mitte kodus puhastus teha juba enne kevadet! Täname ette kõiki liikmeid kes juba klubile karikaid on annetanud - noortel ja alustajatel on juba üksjagu väärikaid karikaid selleks aastaks olemas!

Kõik uudised ...

GOLFBOX