GOLFBOX

Esimese etapi võitja on pildil vasakul!

Teisipäeval peeti uues võistlussarjas Pre-European Championship 2022 Senior Tour by TracPal I etapp, kus võidu võttis 76 löögiga Jan Larsson, kes on ka ise koos Tõnis Segerkrantziga sarja üks peakorraldaja. 

EGCC väljakul tuleb aastal 2022 Euroopa meeste seeniorite võistkondlikud meistrivõistlused, kus osaleda saavad 50 aastased ja vanemad. Meie korraldame sarja, kuhu peale saavad kõik, kes on 48 ja vanemad arvestusega, et kodusest EM'ist on neil võimalus 2022 osa võtta. 

Jan mängis väljaku esimese poole tulemusega 38, kusjuures teisel rajal kaotas kaks palli - ühe vette ja teise metsa! Vaatamata konarlikule algusele suutis Jan esimesel etapil teisi edestada. 80 löögiga sai teise Rain Lokotar, kes HCP löögimängus mängis -4, aga eriauhinna HCP löögimängus võttis kolmanda koha omanik Andre Laine,  tulemusega -5. 

Võistluse peasponsor on TracPal, mis on uus ja innovaatiline lahendus liigesevalude vastu põlves, puusas, alaseljas, kaelas ja õlas. TracPali tooted olid parimatele ka auhinnaks ning loota on, et peale kasutamist saavutavad parimad järgmistel etappidel veelgi paremaid tulemusi! Loe rohkem TracPal'i toodetest nende veebilehel www.tracpal.com

I ETAPI TULEMUSED

Tulenevalt Eesti mid-amatööride MV toimumisest 10-11. juulil, otsustas võistluskomitee tuua teise etapi paar päeva varasemaks 7. juulile. Registreerimine on juba avatud Golfboxis.

Täname klubi poolt korraldajaid, sponsorit ning kõiki mängijad, kes esimesel etapil uues sarjas kohal olid. Need, kel sel korral ei õnnestunud, on hea võimalus ühineda sarjaga järgmisel etapil 7. juulil, kuna hooaja kokkuvõtte arvestusse läheb kolm etappi. Viimane etapp on septembris kahepäevane, kus peale esimest päeva on ka spordivõistlusele kohaselt cut.

VÕISTLUSSARJA JUHEND

REGISTREERI TEISELE ETAPILE SIIN

Kõik uudised ...

GOLFBOX