GOLFBOX

Dubai vanim golfikeskus , 25 aastat vana Emirates
Majlis väljak, rada nr 8. Siin väljakul mängiti ka 2019 Dubai Desert Classic

European Tour Properties väljakute nimekiri on sügis-talvisel perioodil saanud palju lisa - uusi väljakuid on nii Venemaal, Bulgaarias kui ka Hiinas. ETP liikmed ei ole enam Mount Juliet Iirimaalt ning MaxxRoyal Türgis. Õnnitleme neid, kes jõudsid soodushinnaga Belekis ja Iirimaal need väljakud ära mängida.

Kõige viimasena liitus ETP'ga kaks väljakut Dubais - Emirates Golf Club ning Dubai Creek Golf & Yaht Club. Koos juba liikmeks olnud Jumeirah Golfiga on tegemist kolme vaieldamatult parima ja tuntuima keskusega Dubais, kus meie aktsionäridel on nüüd võimalik nautida 300€ green fee asemel (Emirates'is on green fee hind 1250 dirhami) soodushinda 65€, mis sisaldab ka golfiauto kasutust.

Eksootilisematest paikadest liitus ETP'ga Seišellidel asuv Constance Lemuria väljak, mis sellel aastal võõrustab ka European Seniors Tuuri viimast osavõistlust. Tuur sai eelmisel aastal nimisponsori kindlustusfirma Staysure ning on maailmas väga populaarne - eelmisel aastal mängis tuuril 8 endist Ryder Cup kaptenit ning 29 endist Ryder Cup mängijat. Eestis on veel golfiajalugu vähe, aga maailmas oma noorepõlve iidolit näha ja võimalusel ka temaga ProAmil mängida on paljude eluunistus.

Kogu värske European Tour Properties nimekirjaga saate tuvuda meie kodulehel, vaadake ka selle kõrval olevat reeglite linki, kust on hea meelde tuletada, kuidas soodustingimustel mängima saab.

Kui võtta endale eesmärgiks kõik ETP väljakud elus läbi mängida ning näiteks aasta jooksul minna kahele erinevale väljakule maailmas, siis on juba järgmiseks 15 aastaks teil reisiplaanid tehtud!

 

Kõik uudised ...

GOLFBOX