GOLFBOX

Veebruari esimesel ja teisel nädalavahetusel annab meie golfipro Rein Auväärt, kes on olnud pikalt ka Eesti suusakoondise peatreener, grupitreeninguid suusaharrastajatele. Nii laupäeval kui pühapäeval on kaks trenni algusega kell 12:00 ja kell 13:00, kuhu on vajalik eelregistreerimine.

Legendaarne spordikommentaator Toomas Uba (paremal) intervjueerimas
1976.a. Eesti naiste suusakoondise peatreenerit Rein Auväärti

EGCC Pro Rein Auväärt jõudis golfi juurde hiljem, kui suusatamise - alates 1966. aastast on olnud aastakümneid Rein ametis suusatreenerina ning muuhulgas on ka aastaid olnud Eesti suusakoondise peatreener. Vaatamata sellele, et alates 90'ndatest on Reinu uus armastus olnud golf, pole vana armastus kuhugi kadunud ning tehnika, kuidas suuskadel efektiivsemalt ja kiiremini edasi liikuda, praktiliselt muutunud. 

Rein annab hea meelega oma teadmisi edasi suusharrastajatele ning arvestades lumeolusid, siis saame grupitreeningutega alustada alates veebruari esimesest nädalavahetusest. 

Esialgu on Rein Auväärti suusatreeningud planeeritud kahel nädalavahetusel 6-7. veebruar ning 13-14. veebruar. Olenevalt soovijate hulgast ja lumeoludest saame vajadusel nädalavahetusi lisada treeningkalendrisse. Grupitreeningus osalemine on EGCC liikmele 10€, külalisele 20€ ning lastele ja noortele kuni 16 eluaastani 5€. Nii laupäeval kui pühapäeval toimuvad kaks treeningut: kl 12:00-13:25 ja 13:30 -15:00. Palume huvi korral eelregistreerida Reinu emaili aadressil See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud., siis on Reinul hea ülevaade, palju inimesi on oodata. 

Suusatreeningu jaoks on sõidetud sisse erladi 1km ringi meie klubihoone lähedusse ülesse Stone Course 9nda raja ja range'i juurde, kus saab sõita väikest ringi selliselt, et treeneri pilk saab mugavalt jälgida ja jooksvalt abistada libisemisel. 

Edukaid treeninguid ja talve nautimist! 

 

Kõik uudised ...

GOLFBOX