GOLFBOX

55+ sarja eestvedajad on ka sel aastal Toomas Tammemäe (keskel) ja Toomas Kull (paremal). Pildil vasakul alati heas tujus EGCC president aasatel 2013-2018 Jüri Ross.
Foto tehtud eelmisel aastal, kui veel võis siseruumides pidu panna!

 

3. mail, kui Vabariigi Valitsus lubas esimest korda korraldada kuni 150 inimesega väliüritusi ja spordivõistlusi, olid kohe platsis meie seeniorid, kes 55+ sarjas mängisid oma esimese etapi. Märtsikuud meenutavas külmas ja tuules osales 46 võistlejat ning tulemused olid hooaja esimeseks võistluseks oodatult head vaatamata keerulisele ilmale.  

M55+ klassis tuli võitjaks 37 punktiga Priit Post, teiseks tuli 36 punktiga Heikki Tõugu ja kolmandaks 33 punktiga Jüri Tiitus. N55+ klassis saavutas elu tulemuse Barbi Pilvre, kes võitis hooaja esimese etapi koguni 46 punktiga! 40 punkti mängisid nii Edith Alliksoo kui Linda Kahro, kes said vastavalt teise ja kolmanda koha.

M65+ vanuses võitis EGCC 55+ by Meukow esimese etapi Tiit Villig 38 punktiga, Peeter Kross saavutas 37 punktiga teise koha ja Peeter Puskai oli 36 punktiga kolmas. 

Sellel hooajal on 55+ sarja peasponsoriks on konjakitootja Meukow, kelle ajalugu on väga väärikas. Juba 1850-ndatel võtsid kaks venda, Auguste-Christophe ja Gustave Meukow, ette kaubareise Venemaalt Prantsusmaale, Cognaci linna, et varustada Vene tsaariõukonda parima konjakiga. Vennad sattusid Cognaci linnast ja piirkonnast aga nii suurde vaimustusse, et ei naasnud enam kunagi kodumaale. 1862.aastal asutasid vennad Meukowid ettevõtte A.C.Meukow & CO, pannes sellega aluse Meukowi konjakite tuntusele kogu maailmas.

Kõik osalejad said juba enne starti väikese birdie-joogi kotti ning parimatele on oodata hooaja jooksul head ja paremat peasponsorilt. Esimese etapi auhindamine toimub kas teise või kolmanda etapi järgselt vastavalt valitsuse poolt lubatud võimalustele ning siis, kui selleks on piisavalt turvaline siseruumides koguneda. 

Täname kõiki seeniore, kes hooaja esimesel etapil vaatamata jahedale ja tuulisele ilmale kohale tulid ja EGCC võistlushooaja ametlikult avasid!

EGCC 55+ tuur by Meukow I etapi TULEMUSED

Kõik uudised ...

GOLFBOX