GOLFBOX

 

Nädalavahetusel selgitati välja meie selle hooaja parimad löögimängijad klubis. Naiste arvestuses võitis tulemusega 153 lööki (77-76) 17 aastane Mariliis Palm, kes on paari aastaga jõudnud oma HCP viia juba tasemele 3,3. Meeste arvestuses tuli klubi meistriks 148 löögiga (73-75) 14 aastane Richard Teder. Richardi HCP on +1,3, mis andis ootuse väljaku raja pari alistamiseks, kuid seekord piisas võiduks ka tagasihoidlikumast tulemusest. Eelmisel nädalal Lätis peetud Latvian Junior Openi võitis Richard mänguringidega 72-64-69. 

Õnnitleme ka teisi klubi meistreid erinevates vanuseklassides:

Juuniorid U15 Ruut Kangust
Mid-amatöörid naised Anneli Esken
Mid-amtöörid mehed Jan Larsson
Seeniorid 50+ mehed Tõnis Segerkrantz
Seeniorid 50+ naised Monica Pihlak
Seeniorid 60+ mehed Toomas Kull
Seeniorid 60+ naised Margarita Ross
Seeniorid 65+ mehed Arvo Närep

Pikem ülevaade meistrivõistlustest koos Kadri Palta pildimaterjaliga jõuab lehele varsti. Seniks saate nautoda Kadri poolt tehtud ülevõtteid meeste arvestuse võitjast Richar Tederist, kes sai õlgadele endale klubipintsaku, mis loodetavasti mõne aasta pärast on juba paras.

Suured tänud meistrivõistluste sponsoritele Tallinna Kaubamajale, New Vintage by Kris, Delux, Kadri Kruus, KK-Fashion ja Gardest, kes katsid meie väärika auhinnalaua ning Haage veele ja Corny batoonidele, mis andsid energiat võistluste ajal hästi esinemiseks! 

 

TULEMUSED

 

 

Kõik uudised ...

GOLFBOX