GOLFBOX

EGCC edetabeli juhid Anneli Esken ja Janar Toomesso

EGCC edetabeli arvestusse on läinud 7 võistlust ning neli on sel hooajal veel minna. Naistest tõusis peale klubi MV'si löögimängus liidriks Anneli Esken 171 punktiga ning meestest jätkab esikohal Janar Toomesso 128 punktiga, kuigi vahe väheneb jõudsalt - Jan Larsson on teine 110 punktiga. Senine naiste liider Anu Uuemõis on teine kaotades Annelile vaid 4 punktiga.

Klubi MV'sed löögimängus andsid edetabelisse punkte koefitsendiga 1m5 ning kõik, kellel see nädalavahetus õnnestus, tegid korraliku tõusu EGCC rankingus. Meestest hoiab kolmandat kohta Rauno Pikk 85 punktiga ning neljas on MV'tel hästi mänginud Mait Schmidt 81 punktiga. 

Naistest läks juhtima Anneli Esken vaid neljapunktilise eduga senise liidri Anu Uuemõisa ees, punkte vastavalt 171 ja 167. Eve Pärnsalu on samuti päris kannul 134 punktiga. Naistest on neljas Anete Liis Adul, kes sõidab sel nädalal oma õpinguid jätkama Ameerikasse ning tõenäoliselt oma kohta parandada ei saa, kuna EGCC võistlustel sel aastal enam ei saa osaleda.

Edetabeli seis on pingeline ning mitte ühtegi kohta veel jagatud ei ole - nelja võistlusega saab koguda veel maksimaalselt 130 punkti, kui kõikidel võistlustel teha parim löögimängu tulemus. EGCC President Cup'i ja Links Championship'i võit annavad mõlemad 50 punkti, HCP-kolmapäevaku etapivõit 15 punkti, viimaseid on sel aastal kavas veel etappi. 

EGCC edetabeli juhend ja punktiarvestus

EDETABELI SEIS

Kõik uudised ...

GOLFBOX