GOLFBOX

Meie viimane Jõuluvõistlus peeti 26. detsembril aastal 2016,
mille avalöögist allakirjutanu fotoaparaadist ka tõestusmaterjal pärineb

On suur hea meel üle mitme aasta kuulutada välja jälle meie Jõuluvõistlus! Ilmateade on soodne -  nädala alguses natuke sajab, aga neljapäevaks ennustab 4'c sooja ja päikest - kõige parem päev mängida meie selle aasta Jõuluvõistlus.

Mängime Stone Course'il 2x9 rada, maksimaalne osavõtjate arv on 48, stardime kell 10:00 ühisstardist. 

Avame võistluspäevaks ka klubihoone ning paneme hommikul juba kamina põlema. Meie DaVinci golfirestoran teeb võistlusjärgseks toitlustuseks jõulude erimenüü, mis sisaldub võistlustasu sees. Enne võistlust saab soetada oma kuludega hommikuputru ja või päevamenüüst pastat ja salatit.

Võistlustasu on 49€, mis sisaldab ka DaVinci erimenüüd jõulude puhul. Soodushind 35€ on EGCC klubiliikmetele, kellel on kehtiv aktiivne individuaalne mänguõigus. Võistleme kahes ühises klassis - HCP kuni 15,0 mängijad ning HCP üle 15.1 mängijad punktimängus. 

Võistlusjärgset autasustamist klubihoones ei toimu, kuna võistlejad mängivad erinevatel aegadel ja ei peaks pikalt ootama teise ühisstardi lõppu. Küll aga teeme võistlusjärgselt mõlema võistlusklassi kolmele parimale eraldi Jõuluvõistluse karikad, kuhu peale graveerime auhinna saaja nime ning mis kõige tähtsam, võistluse kuupäeva! Karikaid, mis detsembris Jõulugolfil võidetud, on kappide peal Eestis väga vähe!

Võistlusele saate registreerida SIIN, tähtaeg on teisipäev 17. detsember kell 15:00

VÕISTLUSJUHEND

Võistlustasu palun tasuge hiljemalt samuti 17ndaks detsembriks. Juhul, kui ilmateade olulisel määral muutub ja tuleb välja, et me ei saa võistlust pidada, siis kanname teile võistlustasud hiljemalt 20. detsembril tagasi. Võistlusele garanteerib koha ülekande tegemine eelsusel, et kohti registreerimise ajal veel on. Oleks kurb, kui registreerite, unustate ülekande tegemast ja jääte selle tõttu ootelisti ning ei saa erakordsest võistlusest osa...

Edukat viimast töönädalat kõikidele ja näeme golfiväljakul!

 

Hanno Kross
Jõuluvõistluse komitee esimees

 

Kõik uudised ...

GOLFBOX