GOLFBOX

Vabatahtlik Margot Makstin naiste EM-il 2014. aastal

Ootame 30. augustist 3. septembrini Euroopa seeniorite võistkondlikele meistrivõistlustele vabatahtlikke, kelle peamiseks ülesandeks on radade vahel küsida võistlejatelt vahetulemusi ja need korrektselt kirja panna. Vabatahtlikele vanuselisi ega muid piiranguid ei ole, kuid selged võiksid olla numbrid ja suhtlustasandil inglise keel.

Ühe täispäeva eest saab vabatahtlik kingituseks ühe Sea Course'i green fee (isiklikuks kasutamiseks) ja golfisärgi. Kahe ja enama päeva eest lisaks golfijaki. Loomulikult on kohapeal prii toitlustus. Septembrikuus ootab vabatahtlikke golfivõistlus.

Palun anna endast märku meie vabatahtlike juhile Peep Tammemäele e-posti aadressil See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. või telefonil +372 522 4033.

Saada julgelt info edasi ka oma tuttavatele, kes saaksid kasvõi viie päeva jooksul näha tipp-tasemel golfivõistlust ja ehedalt kogeda, mida üks suurvõistlus ja selle korraldus endast kujutab.

Kõik uudised ...

GOLFBOX