GOLFBOX


Täname neljanda etapi toetajaid: Balmerk, Tradehouse ja Sleepwell

Teisipäeval, 23.  augustil leidis aset võistlussarja Ladies Night Out by Casa Charlize'i neljas etapp, mis oli viimane enne finaalvõistlust. Nagu ikka mängiti üheksa rada Stone Course'il ning seejärel ootas mõnus õhtusöök ja auhinnatseremoonia Jõelähtme Da Vinci Golfirestoranis. Mängijate seas oli ka külalisi teistest golfiklubidest, kuid sel korral jõudsid kolme parema hulka vaid EGCC klubiliikmed.



HCPI-ga kuni 15,0 mängiti HCP löögimängu ja sel korral tuli kolmandaks Anu Uuemõis 37 löögiga. Teise koha saavutas raja pari mänginud Anneli Esken 36 löögiga ja esikoht läks teist etappi järjest Ave Epnerile, kes sai nüüd tulemuse kaks alla raja pari ja 34 lööki.



Võistlusklassis HCPI 15,1–35,9 mängiti samuti HCP löögimängu. Esikolmikusse jõudnud naised mängisid kõik viis alla raja pari ja tegid 31 lööki, kuid madalam HCPI tõi kõrgema koha ja seetõttu jaotusid kohad järgmiselt:  kolmas koht Kristi Kippale, teine koht Helina Poolmale ja esikoha võitis Laura Kuldkepp.



Võistlusklassis HCP 36,0–54,0 mängiti individuaalset punktimängu ning siin läks kolmas koht Julia Sulp-Christensenile tulemusega 13 punkti. Teiseks tuli Kersti Kägi 14 punktiga ja esikoha võitis Kadri Lutus 23 punktiga.

Vaata ka:

Üheksa parimat said väärt kinkekotid hooaja toetajalt Balmerkilt, kuid ka ülejäänud osalejad ei pidanud kurvastama, sest loosiauhinnalaud oli taas rikkalik. Täname Tradehouse'i, kes pani välja USA professionaalse küünetoodete brändi Victoria Vynni kinkekotid, ja Sleepwelli, kelle madratsid ja voodid toovad kosutava une.

Ladies Night Outi finaal toimub teisipäeval, 13. septembril ja tasub end juba kirja panna, sest oodata on sama kaunist õhtupoolikut uute mõnusate mängukaaslaste seltsis ning veelgi vägevamat auhinnasadu.

Registreerimise tähtaeg on 11. september!
Registreeri finaalvõistlusele Golfboxis
Tutvu ka juhendiga

EGCC naisteürituste sari "Ladies Night Out by Casa Charlize" toimub kord kuus teisipäeviti algusega kell 17.00. Sarja võistlused toimuvad maist kuni septembrini ning sel aastal on toetajateks Balmerk ja AW2 ArchitectsPärast 9-rajast sõbralikku võistlust kas Stone Course'il või Sea Course'il ootab üllatusi täis õhtu Jõelähtme Da Vinci Golfirestoranis. Võidukarikale lähevad kirja sarja võitjate nimed ja karikat saab imetleda klubihoones. Esikolmik saab kaela spetsiaalselt sarjale loodud disainiga medalid.

Finaalvõistluse loosikastis:

  • peaauhinnaks on nädal Lexus NX-ga, mille paneb välja Lexus Tallinn
  • Tauno Kangro maal "Golf teeb kauniks"


Võistlussari Ladies Night Out

Ladies Night Out pakub suurepärast võimalust jätta selja taha päevasündmused ja veeta mõnus õhtupoolik. Sarja eesmärgiks on elavdada EGCC klubiliikmete suhtlust ja innustada ka tagasihoidlike sportlike ambitsioonidega naisi golfiväljakule tulema. Palavalt oodatud on ka külalismängijad teistest golfiklubidest.

Osa saavad võtta vanuses 21+ golfinaised, sealhulgas HCPI 54 mängijad ja need, kelle jaoks on tegemist elu esimese golfivõistlusega. Võistluse etapid viivad golfirajale nii Stone Course'il kui Sea Course'il ning jätkuvad Jõelähtme Da Vinci golfirestoranis ühisel õhtusöögil.

Kõik uudised ...

GOLFBOX