GOLFBOX

Head uudised! Meie väljakute hooldusmeeskond kinnitas, et alates 19. märtsist saame teha selle hooaja esimesed mänguringid. Stone Course'i avame esialgu talvegriinidega. Kui ilm lubab, tõstame päeva jooksul lipud talvegriinidele. Tõenäosus selleks suureneb peale lõunat, öösiti on veel korralikud miinuskraadid.

Caddiemaster on E–R avatud kella 10–18, L–P kella 9–17, riietusruumid, saun ja restoran on märtsi lõpuni suletud. Kohvi, teed, karastusjooke ja snäkke saab kaasa haarata klubihoone esimeselt korruselt.

Broneeri tiiaeg Chronogolfis

Kellel veel selle aasta mänguõigus tasutud ei ole, saab nautida mänguringe tasudes Chronogolfis või kohapeal green fee. Green fee on märtsis 9 raja mängimisel 25 € ning 18 raja mängimisel 39 €. Stone Course'i mängimisel kehtib kuni 15. aprillini soodushind – hooaja piiramatu mänguõigus on 590 €, ajaliselt piiratud 490 €.

Küsimuste puhul helista meile 6025 290 või saada kiri See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

Kõik uudised ...

GOLFBOX