GOLFBOX

Riigis kehtivad vähemalt 25. aprillini Covid19 puhangu tõttu piirangud ja ka meil golfi mängimisel kehtivad erireeglid, millest on vajalik kinni pidada, et saaksime ikka golfi siin piirangute ajal edasi mängida. Palun tutvuge, kui mängima lähete ja pidage kindlasti kinni reeglitest:

1. Broneerige aeg varakult - saate panna tiiaja kuni 1 nädal ette. Laupäevaks on meil tiiaegu veel enne kella 9't hommikul, üks vaba koht on 15:15 flightis ja siis on vaba peale kella viite õhtul. Selliseid olukordi tuleb pigem palju kui vähe järgnevatel nädalatel. 

2. Tiiajad on 6 minutiliste vahedega, mängida saab ainult kahekesi ühel ajal ja seda eranditult isegi juhul, kui ollakse ühest perest. 3-4sed flightid rikuvad mängutempo kaheste vahel, kes teevad kenasti 3h ringi ära.

3. Kui broneerite 18 rada Stone Course'il, siis teie teise 9 raja algusaeg on 1h ja 40min pärast. Pidage sellest ajast kinni isegi kui olete kiiremad või aeglasemad. Ärge trügige vahele, kui mängite nt 1h 25min - teil pole kuhugi minna ning kedagi pole ka kuhugi vahele lasta. Pidevalt lähevad mängijad peale kui eelmised on juba rohkem, kui ühe löögi kaugusel. Jälgige ja ökonoomitage tempot jooksvalt, et saate ühtlaselt mängida. 

4. Juhul, kui broneerite 18 rada ja otsustate, et mängite vaid 9, siis helistage meile, me võtame teise 9 raja maha ja sellega vabaneb ka kohe üks tiiaeg. Kui mäng on alanud, siis ise enam möödunud tiiaega muuta online'is kahjuks ei saa. Kui olete broneerinud 9 ja tahate 18 mängida, siis kontrollige mängu ajal üle, millal tekib vaba koht, et saaksite teisele 9 rajale minna. Kui aega ei ole, siis tuleb piirduda 9 raja mängimisega seekord. Ärge võtke isiklikult, kui teid ilma stardiajata kuhugi vahele ei lasta - pigem see on viisakas, et ei lasta ja järgmisel korral saab planeerida veel paremini. Range on ju ka avatud, saab harjutada seal. 

5. Tulge tiiboksi min 8-10min varem  - jõuate nii ennast valmis seada, et oleksite õigel ajal valmis avalööki tegema. Kui olete valmis, teete tõenäoliselt vähem mulligane või halbu avalööke. 10min varem tiiboksis olla on ka kaasmängija vastu lugupidav ja viisakas nii praegu kui ka suvel neljakesi mängides. 

6. Ärge unustage enda löögi- ja pallijälgi parandada! Turiste sellel hooajal Eestisse ei tule - kõik jäljed, mida griinilt või fairway'lt, leiate on tehtud meie enda mängijate poolt. Kevadel võib olla keerulisem näha palli kukkumisjälgi, kuid otsige ning aidake ka kaaslastel otsida.

7. Kehtivad meile juba eelmisest kevadest tuttavad Covid19 mängimise reeglid:
- lippu ärge välja võtke
- hoidke distantsi üksteisega vaatamata vastupandamatule vajadusele üksteist üle pika aja nähes kallistada
- kärusid klubi ei laenuta, kasutage enda omi või kandke kotti seljas
- golfiautosid ei saa veel laenutada

8. Märtsis ei saa Genreal Play ringe teha Eestis niikuinii, aga ei soovita neid teha ka aprillis aegadel, kui väljak on täis - naudite ise rohkem ja ei pea 50cm puttide pärast stressama. Kasutage 2-trahvi reeglit kadunud või out'is oleva palli puhul ja saate hooga edasi mängida. Küll jõuame ka esimesteks võistlusteks (tõenäoliselt enne juunit võistlusi korraldada ei või sarnaselt eelmisele aastale) piisaval hulgal GP ringe teha, et HCP kajastaks enda mängutaset, kui võistlused hakkavad.  

9. Ühe olulise punktina soovitame preventiivselt golfiväljakult mitte teha positusi sotsiaalmeediasse või kui, siis selliselt, et oleks näha turvaline ja vastutustundlik mäng. Pildid, kus kaks õnnelikku inimest on lähestikku või kõik koos jne - need võivad tekitada trotsi kelleski ning piisab ühest "uhhuust", kes tõmbab teema käima a la "miks mina ei või jõusaalis nurgas treenida, aga golfimängijad võivad sadade kaupa päevas mängida" ja ongi ajend antud nõrgema närvikavaga ametniku poolt golfi lukku panemiseks. Euroopas on pigem golf kinni riikides, kus nakatumisnäit on suur. Meie teame, et golf on väga turvaline ja teeme kõik selleks, et viirus edasi ei kanduks, kuid teised ei pruugi teada ja kadedaid on üksjagu. 

Tiiaja saate broneerida Chronogolfist siit lingilt.

Lisainfo 6025 290 või See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

Kõik uudised ...

GOLFBOX