GOLFBOX

Estonian Golf & Country Clubil on augusti viimastel ja septembri esimestel päevadel au võõrustada Euroopa seeniorite võistkondlikke meistrivõistlusi, kus koos Eestiga on osavõtjaid 23 riigist. Võistlused toovad kuuel päeval kaasa muudatusi nii Sea Course'il, riietusruumides, restoranis kui harjutusväljakutel.

SEA COURSE ON ESMASPÄEVAST LAUPÄEVANI SULETUD

Esmaspäevast laupäevani ehk 29. augustist kuni 3. septembrini on Sea Course vaid Euroopa parimate seenioride päralt. Esmaspäeval on harjutusringid, teisipäevast kuni laupäevani aga võistlusringid, mistõttu saab Sea Course'ile taas mängima pühapäeva pärastlõunal.

AJUTISED RIIETUSRUUMID STONE COURSE'I 9. GRIINI LÄHEDAL

Klubiliikmed ja mänguõiguse omanikud on sel ajal oodatud mängima Stone Course'ile. Kuna EM-il on 144 võistlejat, siis on ka riietusruumid Euroopa parimatele seenioritele broneeritud, aga oleme korraldanud nii naiste kui meeste ajutised riietusruumid klubihoone kõrvale Stone Course'i 9. raja griini vahetusse lähedusse. Riietusruumides on pingid ja kapid, kuid pesemisvõimalused puuduvad. Lähimad tualetid asuvad klubihoone ja Driving Range'i hoones.

HARJUTUSVÄLJAKUD ON AVATUD, KUID KOHTADE ARV PIIRATUD

Driving Range'il ja harjutusaladel saab harjutada, kuid kohtade arv võib võistlusringide välisel ajal olla piiratud. Kui mängijad on rajal, siis üldiselt on harjutusväljakutel ruumi vabalt. Eelmiste võistluste kogemus näitab, et pärast võistlusringe suunduvad seeniorid pigem restorani head ja paremat nautima, kui Driving Range'ile svingi lihvima.

RESTORAN ON AVATUD, KUID KOHTADE ARV PIIRATUD

Restoran on avatud tavapäraselt kella 11–21 (köök kella 20.30), v.a 29. augustil ja 3. septembril (restoran suletakse kell 18.00, köök kell 17.30). Sööma tulles peab arvestama, et 144 võistlejal ja terve hulk korraldajaid vajavad vähemalt paar korda päevas kõhukinnitust. Seega võib ette tulla olukordi, kus on vaba lauda raske saada või on toidu ootejärjekord tavalise viie minuti asemel kümme kuni viisteist minutit.

PÜHAPÄEVAL ON EGCC TROPHY

EM lõpeb laupäeva õhtul ning pühapäeval, 4. septembril on meie aasta üks olulisemaid klubivõistlusi EGCC Trophy by Coolbet, mis viib klubiliikmed võistlustulle Sea Course'i 18 rajal ja Stone Course'il 9 rajal. Pärast EGCC Trophy't avaneb väljak kõikidele soovijatele, green fee saab osta Chronogolfist.

Ootame alates 4. septembrist taas nautima hilissuviseid ilmu ja meie heas korras väljakuid. September on ilus golfikuu ja loodetavasti kestab golfihooaeg veel pikalt.

Kõik uudised ...

GOLFBOX