GOLFBOX

Nüüdsest töötab jälle meie rangepallide masin ka tavapäraselt - saab laadida pallid enda kaardi peale ning žetoonidega jaurama ei pea. Korv rangepalle harjutamiseks maksab 4€, klubiliikmele 2€. Võimalus on ka osta kaardi peale 100 või tuhande kaupa palle. AS EGCC aktsionär, kellel mänguõigus tasutud, saab laadida enda kaardile aastas 2000 palli tasuta. 

Rangepallide hinnakiri:

  külalisele liikmele
35 palli / 1 korv 4 € 2 €
105 palli / 3 korvi 10 € 5 €
1050 palli / 30 korvi 100 € 50 €

 

Avatud on ka mururange, kus harjutada saavad HCP'ga alla 20 mängijad. Palun kasutage mururange'i õigesti - lööge alati nööride vahelt. Väljaspool nööre on löömine keelatud, k.a. driveriga mattide eest. Tutvuge ka alloleva pildiga, kus on õpetus, kuidas murutiid kasutada. Hoiame lisaks väljakule parandades alati enda pallijäljed ja divotid ka meie mururange'i - nii saame kauem muru pealt harjutada ja ei pea augusti lõpus jälle murul harjutamist range'il sulgema, kuna pole ühtegi kohta, kust lüüa.

 

Caddiemaster on avatud kella 10-19ni. Kui soovite minna mängima hommikul varem, siis tulge läbi ning laadime pallid kaardile (sobib ükskõik, mis teie enda kaart, kus on magnetriba). Siis on garanteeritud, et saate range'ile lüüa palle ka ajal, kui Caddiemasterit kohal ei ole.

 

Kõik uudised ...

GOLFBOX