GOLFBOX

Selle aasta HCP löögimängu sarja esimene etapp peeti 17. juunil, kus mängiti oodatult suurepäraseid tulemusi! Alla 15 händikäpiga mängijate grupis võitis esikoha Halger Sander tulemusega 64 ning HCP 15+ klassis võitis netotulemusega 62 Andreas Robin Pukspuu.

Halgerile järgnesid 68 netolöögiga Kaido Hint ja Jüri Tiitus, aga auhinnalise teise koha sai võistlusel Kaido Hint tulenevalt juhendis määratud madalama HCP reeglst võrdse tulemuse korral. HCP löögimängus alla raja par'i mängisid siin grupis kokku 7 mängijat. 

HCP üle 15 mängijate hulgas järgnes elu mängu teinud Andreas Robin Pukspuule teise kohaga Jasper Arnover tulemusega 66 ning kolmas oli 69 löögiga Toomas Tammemäe. Siin grupis ületasid enda mängutaset 6 mängijat, kelle netotulemus oli miinuses.

I etapi tulemused

Esimest etappi toetas auhindadega DeLux - mõlema grupi parim ning teiseks koha võitnud mängijad saavad DeLux'ilt kõrkvaliteetse padja, millega annab veel paremini välja puhata, et järgmistel võistlustel rünnata järjekordseid häid tulemusi.

Järgmine etapp HCP löögimängu sarjas mängitakse 8. juulil ning registreerimine on Golfboxis juba avatud siin lingil.

Sel korral mängime tagatiidelt Stone Course'il - mehed mängivad valgetelt ja naised kollastelt. Sarja arvestuses lähevad hooaja kokkuvõtte arvesse kahe parima etapi kohapunktid, hea aeg sarjaga veel ühineda! Kolmas etapp mängitakse 12. augustil ja neljas etapp 29. septembril. 

Võistlussarja juhend

Osalustasu sarjas on etapil 20€, Stone Course'il peetaval võistlusel saab osaleda külalismängija 55€, mis sisaldab nii green feed kui osavõtutasu. 

Kõik uudised ...

GOLFBOX