GOLFBOX

Head golfisõbrad!

Pöördun teie poole seoses vabariigis kehtiva eriolukorraga ja otsusega sulgeda kõik meelelahutusasutused, spordiklubid ja muud siseruumides tegutsevad ettevõtmised. Lisaks on soovitus hoida eemale kõikidest tööalastest ja perekondlikest kogunemistest.

Arvestades Terviseameti soovitust liikuda väljas värskes õhus, siis oleme otsustanud, et golfiväljak ise jääb avatuks, suletud on klubihoone ja range, välja ei anta rendivarustust jms. Teenindust ei ole, väljakule saab ise minna ja riideid vahetada ning sauna saate teha ise kodus perekonna keskel.

Golfimängijad on ausad – kui soovite tulla mängima, siis kandke päeva green fee* tasu üle meie kontole. Keegi mängijaid kontrollimas ei käi, kas olete tasunud, aga vaevalt, et keegi ka varastada soovib sellel keerulisel ajal ning teenuse eest maksmata jätab.

Meie soovitused golfi mängimiseks praeguses eriolukorras selliselt, et tervisele oleks see ohutu:

  • Golfi mängitakse maksimaalselt neljakesi, palun hoidke omavahel tavapärast distantsi, mis niikuinii on eestlaste puhul enamasti minimaalselt 2 meetrit, golfiväljakul tavaliselt ka rohkem.
  • Hoiduge enne ja peale mängu käesurumisest, kallistamisest ja musitamisest – seda saate teha loodetavasti maikuus, kui päike on soojem, väljakud kuivemad ja gripihooaeg möödas.
  • Lippu ega lipuvarrast ärge katsuge – saate putata lipuga ning palli august välja võttes tehke seda koos kindaga.
  • Kui võtate kinda ära, võtke seda selliselt, et alustage tagant poolt võtmist. Ei soovita ei praegu ega ka muidu tavaolukorras panna sõrme koos kindaga suhu, hammastega kinda otsast kinni hoida ja kätt sellise stiiliga paljastades
  • Kui teil on kombeks tavamängus jagada mängukaaslasega putterit või draiverit vms, siis ärge jagage – mängige oma varustusega ning puhastage grippe. See soovitus on samuti hea ka tavalisel hooajal.
  • Oleme eriti hoolikad vanemate inimestega mängides – meil on üle 70ne aastaseid suurepärases vormis mängijaid, kes annavad silmad ette tihtipeale ka enamus keskealistele, kuid võtkem riigi ja Terviseameti soovitusi tõsiselt ning eriti vanemate mängijatega suhtluses hoiame distantsi ja nii nende kui ka lähedaste tervist.

Riigilt  tuli ka 16.märts ametlik seisukoht spordirajatiste kasutamisele praeguses eriolukorras:

Vabas õhus spordirajatistele ei ole viibimiskeeldu rakendatud ning on sarnaselt tervise- ja looduslike õpperadadega lubatud. Kuivõrd muud meelelahutuslikud teenused eriolukorras on oluliselt piiratud, siis on värskes õhus liikumisaktiivsust pakkuvad ning tervistavad tegevused soositud. Sellegipoolest on oluline, et rajatise omanikud teevad kõik selleks, et oleks võimalik järgida kõiki Terviseameti soovitusi.

Juhul kui vabas õhus asuva spordirajatise kasutamine on tasuline, siis on oluline, et tasumine lahendatakse viisil, mis ei lähe kehtiva piiranguga vastuollu (sh klubihoone jääb suletuks ja täiendavaid teenuseid ei pakuta jne).

 

Me avame klubihoone siis, kui see on ohutu ja kuulame riigi soovitusi. Hetkel ei ole piiranguid ei poodide ega restoranide lahtioleku kohta. Praegu kasutage võimalust ja soovitust liikudes värskes õhus. Golfiväljakul on ohutum, kui nädalavahetusel kitsastel laudteedel Viru rabas või RMK matkaradadel. Meil on 150Ha maad ning maksimaalselt ühe korraga väljakul Stone Course’il 50 inimest. Võite tulla jalutama ka Sea Course’il ning nautida kevadist ilu kenas looduses. Olge terved ja küll me sellest jamast üheskoos üle saame. Käitudes vastutustundlikult ja hoides ennast ja teisi, saab see olema kiiremini, kui ükskõikselt teemasse suhtudes.

  

Tervitades
Hanno Kross
AS EGCC juhatuse esimees

 

* Päeva green fee on 35€, klubiliikmega koos mängides 25€. Palume tasude see AS EGCC arveldusarvele EE397700771001336510 märkides nime ja päeva, millal mängisite. 

Kõik uudised ...

GOLFBOX