GOLFBOX

55+ sarja teise etapi parimad naistest ja meestest 55+ arvestuses Marina Kruger ja Urmas Kitsing

55+ sarja II etapil oli suurim üllataja Urmas Kitsing, kes mängis HCP löögimängus tulemuse 61 ehk -11! Tehes 84 brutölööki ja omades HCP'd üle 18, tegi Urmas elu mängu! Naistest võitis tulemusega -4 Marina Kruger ja 65+ vanuseklassis Toivo-Tõnu Pruunsild samuti tulemusega -4.

Tingimused olid võistluse ajal aeg-ajalt keerulised - mäng ka katkestati 45 minutiks äikese tõttu. Sea Course'il peetud klubitiidelt ootasime tulemusi, kus enamus ennast ületavad, kuid reaalsuses tegidki enda mängutasemest parema tulemuse kokku vaid 6 mängijat. 

Naiste hulgas tuli teiseks Linda Kahro ja kolmandaks Kati Palmar, kes said tulemuseks 72. 55+ meestest järgnes Urmas Kitsingule Indrek Haavel -2 ning Aare Piirisoo tulemusega -1. Toivo-Tõnu Pruunsillale järgnesid 65+ klassis Tiit Järvekülg ja Tiit Villig.

Võistluse eriauhinnad pani välja Büroomaailm lähimale lipule ja pikimate avalöökide eest - tänud nii toetajatele kui kõikidele osalejatele. 

Autasustati ka esimese etapi parimaid Urmas Isokit, Edith Alliksood ja Jüri Rossi, kes ametlikult jäid viirusest tulenevate piirangute tõttu peale esimest etappi aplausita. 

55+ sarja III etapp toimub 13. juulil Stone Course'il ning mänguvormiks on traditsioonile sarja suvine etapp, kus mängitakse ainult rauast keppidega. Start on ühisstart ning kell 16:00. Registreerimine on avatud, tasub kohe ennast kirja panna, sest osalejate hulk on piiratud kokku 52 mängijaga - Stone Course'ile rohkem ei mahu korraga mängima. Võistlustasu on 22€, mis sisaldab ka võistlusjärgset toitlustust. 

Võistlussarja juhend

Registreeri siin

Kõik uudised ...

GOLFBOX