GOLFBOX

HCP kuni 15 klassi kolm parimat vasakult Reigo Tomingas, Janar Toomesso ja Toomas Kull.
Pildile annab lisavärvi alati väärikalt klubipintsakut kandev klubi eelmine president Jüri Ross

Teise jõulupüha golfivõistlusel olid parimad Toomas Kull 39 punktiga ning Irina Nõlvak 42 punktiga. Kokku mängis  Sea Course’il 26. detsembril 75 võistlejat.

Ilmataat tegi hommikul väikse vingerpussi – kui tavaliselt on Jõelähtmes paar kraadi külmem kui linnas, siis teisel jõulupühal oli vastupidi – paljudes kohtades ümber Tallinna oli hommikul maa valge ning väike miinuskraad, Jõelähtmes aga kena tuulevaikne sügisilm vahelduva väikese lörtsiga.

Mängu ajal oli ilm suurepärane ning ega paremat ilma jõulupühade ajal Eestis golfimängimiseks ette ei oskaks kujutadagi. Võimalik, et ka see oli üks faktoritest, et tulemused oli keskmisest paremad.

Võistlusel oli meil kaks gruppi – HCP’ga alla 15 mängijad ning üle 15 händikäpiga golfarid. Esimeses grupis tuli võitjaks Toomas Kull 39 punktiga, kes sai sama hulga punkte kui teise koha omanik Reigo Tomingas. Võistlusjuhendi järgi sai protokollis kõrgema koha mängija, kelle mängu HCP oli madalam. ReigoI oli dejavu moment, kuna eelmisel nädalaL peetud jõuluvõistlusel saavutas ta samuti teise koha sama punktihulgaga, kui võitja. Kolmanda koha sai Janar Toomesso, kes kogus 38 punkti ja kes tegi ka võistluse parima löögimängu tulemuse läbides Estonian Golf & Country Club’i Sea Course kokku 74 löögiga.

II jõulupüha võistlusel HCP üle 15 klassi võitnud Irina Nõlvak ning kolmanda koha omanik Indrek Haavel president Rossi embuses

HCP üle 15 klassis tuli võitjaks Irina Nõlvak, kes teenis kokku suurepärased 42 punkti! Saaremaa Golfiklubist külalisvõistleja Kaire Kastor saavutas 37 punktiga teise koha ning samuti 37 punkti mänginud Indrek Haavel tuli kolmandaks.

Võistluse lõpetamisel EGCC klubimajas korraldas Toomas Kull lisaks oma võidule veel ühe üllatuse pannes kohalolijate vahel loosiauhinnaks käsitsi tehtud raamatu „Eesti krooni originaalpangatähed 1991-2007“, mida maailmas on vaid 70tk. „Igas raamatus on kaheksa originaal Eesti krooni paberraha,“ rääkis Kull. „Iga paberraha all on põhjalik informatsioon: mis aasta raha see on, kelle allkirjad sel on, kes on selle paberraha kujundaja.“ Kõik raamatus olevad rahatähed pärinevad Toomas Kulli isiklikust kollektsioonist. Hinnalise loosiauhinna võitis klubiliige Anneli Esken.

Täname kõiki osalejaid, kes pühade ajal leidsid aega tulla golfiväljakule tervislikult aega veetma. Suured tänud ka DaVinci golfirestoranile jõulumenüü valmistamise eest ja väljakumeistritele, et saime keset talve erandkorras Sea Course’i nautida.

Ilusat aastavahetust kõigile ja näeme juba järgmisel aastal golfiväljakul!

II JÕULUPÜHA VÕISTLUSE TULEMUSED

Allolevalt Kadri Palta fotod meie II jõulupüha võistlusest

Kõik uudised ...

GOLFBOX