GOLFBOX

Möödunud nädalavahetusel, 9.-10. oktoobril, kogunes Stone Course'ile 36 golfarit, et kahepäevasel löögimänguvõistlusel end proovile panna. Links Championship'i by Maxx Royal võitsid Anneli Esken (+26 ) ja Jan Larsson (+12). Võistlusest võttis sel aastal osa 28 meest ja 8 naist.

Naistest jäi kolmandaks Lill Kangust 172 löögiga ja teise koha saavutas Anu Uuemõis, kes esimesel päeval tegi 84 ja teisel 86 lööki. Naistegrupis saavutas võidu Anneli Esken 170 löögiga, neist esimesel päeval 88 ja teisel 82 lööki.

Meestest tuli kolmandale kohale Janno Pajo 162 löögiga. Teise koha saavutas Rauno Pikk, kes tegi 156 lööki ja võidukarika viis koju Jan Larsson, kes esimesel päeval tegi 81 ja teisel 75 lööki ning osutus ka parimaks seenioriks ning mid-aamtööriks!

Jan Larsson  karikate ja  EGCC võistluskorraldaja Peep Tammemäega

HCP Löögimängu võitjaks krooniti Priit Paasalu tulemusega -3 ja teise koha sai selles kategoorias Küllike Varik tulemusega -1.

HCP löögimängu võitja sõidab osalema detsembris peetavale MAXX Royal Cup finaalile Belekisse ning talle makstakse kinni nii võistlusel osalemine kui 5* hotellis majutus ja toitlustus. Endal tuleb soetada vaid lennupilet.

Priit Paasalu koos  EGCC võistluskorraldaja Peep Tammemäega

Kõik Links Championship by Maxx Royal TULEMUSED

Nii Anneli Esken kui Jan Larsson kindlustasid Links Championshipi võiduga kogu hooaja kestnud EGCC reitingutabelis esikoha! Arvestades, et mõlemad on seeniorite klassi võistlejad, siis võitsid Larsson ja Esken esikoha nii seenioirtes, midamatöörides kui kokkuvõttes. Mõlemale võitjale on aasta 2022 EGCC klubivõistlused tasuta ehk kokku meie 10 olulist klubivõistlust - Links Masters, Annivesrary, Maraton, Captains Challenge, Klubi MV'sed löögimängus ja rajamängus, President Cup, Trophy, Links Championship ja Cross Country.

EGCC reitingu parimaid auhinnatakse 16. oktoobril EGCC hooaja lõpetamisel

Vaata EGCC 2021 edetabelit SIIT

 

Kõik uudised ...

GOLFBOX