GOLFBOX

Coolbet Golf & Poker Championship saab sel aastal alguse 28. mai hommikul golfivõistlusega Sea Course'il ja jätkub õhtu hakul hotellis Hilton Tallinn Park suurejoonelise pokkeriturniiriga. 

Võistlusele on oodatud kahe mängijaga tiimid, kokku pääseb osa võtma kuni 72 mängijat, kes on vähemalt 21-aastased. Kui sul parasjagu head tiimikaaslast pole, siis registreeri ikka, sest Coolbet leiab sulle ise hea paarilise. 

Sea Course'il algavad stardid kell 9.00
, viimane flight stardib kell 12.00, formaadiks HCP löögimäng 18 rajal. Vastavalt golfiringilt saadud punktidele, saab iga tiim pokkerimänguks kokkulepitud arvu chips'e. Turniiri võitja selgub kaardilauas, mäng karikale ja 500 € pro shop'i kinkekaardile algab kell 20.00. 

Auhinnad viiele parimale tiimile ja ergutavad preemiad erivõistluste võitjatele on välja pannud nii Coolbet kui Estonian Golf & Country Club.

Osavõtutasu EGCC liikmele on 69 €, külalisele 99 €. Hind sisaldab green fee'd, hommiku- ja lõunasööki Jõelähtme Da Vinci Golfirestoranis, õhtusööki Able Butcheri restoranis ning transfeere hotellist golfiväljakule ja tagasi. Osavõtutasu palume üle kanda MTÜ Estonian Golf & Country Clubi LHV kontole LHV EE627700771001633789.

Täpsemad reeglid on kirjas võistluse juhendis.

Registreerimiseks saada e-kiri aadressile See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud..

Kõik uudised ...

GOLFBOX