GOLFBOX

Võidukas tiim koosseisus Karmo Karelson, mentor Maree Perkins, Aivar Korela ja Kaarel Käsk 

Pühapäeval, 7. augustil toimus võistlussarja Rising Stari hooaja teine etapp, mis viis kokku alustavad golfarid ja klubiliikmetest mentorid. Eriline rõõm oli näha rajal uusi Estonian Golf & Country Clubi liikmeid, aga ka külalisi teistest golfiklubidest.

Kuigi võistlemine on Rising Stari õhtutel teisejärguline ja peamine eesmärk on mõnusalt aega veeta, jagati ka sel korral mängijad ja mentorid tiimidesse. Mänguvormiks oli võistkondlik punktimäng, võistlus leidis aset Stone Course'i üheksal rajal ja igalt rajalt läks arvesse tiimi kaks parimat tulemust.

Teisel etapil saavutas esikoha tiim koosseisus Karmo Karelson, Aivar Korela, Kaarel Käsk ja mentor Maree Perkins. Võiduks oli vaja saada 60 punkti. On märkimist väärt, et kuu aja eest võttis Maree Rising Starist osa tavalise mängijana, kelle HCP oli 54,0. Vaid kuu ajaga on klubiliikme Maree HCP langenud 31,5-le.

Teist korda teiseks jäi mentor Peep Tammemäe tiim koosseisus Reilika Mikk, Roosi Ristal ja uue tulijana Siret Polli Otepää Golf & Country Clubist. Kokku noppis võistkond 57 punkti.

Teist korda kolmandaks tuli mentor Monica Pihlaku tiim, kes teenis 53 punkti. Sel korral kuulusid Monica tiimi Semmen Sass Sillaots, Sulev Sillaots ja Juta Käsk.

Vaata kõiki tulemusi Golfboxist

Korraldajad tänavad sarja eestvedajat Lauri Kivilood ja teisi mentoreid ning loomulikult kõiki tulevasi golfitähti. Ootame osalema kolmandale etapile ja soovitame kalendrisse märkida ka finaalvõistluse kuupäeva:

  • III etapp: 11. septembril kell 15
    Väljak: Stone Course, 2 x 9 rada
    Mänguvorm: Florida Scramble
    Registreeri Golfboxis

  • Finaal: 28. septembril kell 12–14
    Väljak: Sea Course, 18 rada
    Mänguvorm: individuaalne punktimäng

Kõik uudised ...

GOLFBOX