GOLFBOX

Sel pühapäeval mängime klubitiidelt EGCC President Cup'i, mis on ühtlasi ka meie hooaja viimane individuaalne oluline klubivõistlus Sea Course'il.

Meestest on kaks gruppi - HCP'ga kuni 15 ja üle 15ne ning naistest on samuti kaks gruppi HCP'ga kuni 20 ja üle 20ne. Madalam händikäpi grupp mängib HCP löögimängu ja kõrgem punkitmängu. Lisaks saavad kolm esimest parimat löögimängu tegijat samuti auhinnad ja karikad ning kõrgema HCP'ga mängijad saavad eraldi osaleda veel Stone Course'il.

Võistlustasu on 79€, mis sisaldab nii toitlustust kui green feed (EGCC liikmele 49€). Stardid algavad hommikul kella 8:30st ning kestavad 1selt tiilt kuni kella 13ni. Arvestades riigi ja Terviseameti soovitusi, siis peale mängu saab ilusti restoranis süüa, aga suurt õhist kogunemist me ei tee, et vältida ühises ruumis suure hulgaga kogunemist. Võistluse autasustamine toimub Zoom videokeskkonnas pühapäeval lkell 19:30-19:45 ning kõik saavad kohal olla ning kodust klaasikese mullijoogiga hea mängu korral enda võidukõne pidada.

Registreerida saab laupäeval kella 12ni, tiiajad avalikustame laupäeval hiljemalt kell 14:00. Osaleda saab 100 võistlejat, mis arvestades ilmaolusid tõenäoliselt täitub enne registreerimistähtaja lõppu. Tasub ennast kohe kirja panna.

 

TUTVU JUHENDIGA

REGISTREERI SIIN

Vaata osalejate nimekirja siit

Kõik uudised ...

GOLFBOX