GOLFBOX

Sea Course'ii neljanadal rajal saavad Anniversary mängijad võistlustingimustes läbida ka uuenenud rada ja loodetavasti pall jääb seal kuivaks!

Loodus ei ole õnnistanud meid viimasel paaril nädalal - on sadanud praktiliselt iga päev, EstAm'i saime küll peetud, aga väljak oli väga-väga märg... Arvestades kolmapäeval ja neljapäeval taevast alla tulevat vee kogust, otsustasime, et lükkame reedeks planeeritud EGCC Anniversary Tournamenti pühapäevaks 30. maiks.

Reedest pühapäevani vihma ei ennusta ning paari päevaga kuivab väljak nii palju ära, et pallid maa sisse ei kao võistlusel. Nädalavahetuseks ennustab ka päikesepaistet ning loodetavasti saame nautida mängu oluliselt rohkem kui seda oleks teinud reedel.

Kellele pühapäeval mängida ei sobi palun eemaldage ennast osalejate nimekirjast. Kui teate kedagi, kes reede tõttu mängima ei saanud tulla, kutsuge hoopis sõber mängima. Andke erisoovidest (stardiaeg või näiteks mängukaaslane) teada See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. või helistage Caddiemasterisse 6025 290 - püüame võimalusel arvestada. Stardid on kella 8-14 vahel esimeselt tiilt, autasustamine umbes kella 18-19 ajal ja füüsiliselt restoranis.
Vabandame, kui võistluse edasilükkamise otsus teie nädalavahetuse plaanid segamini lõid, kuid pannes kaalule mängutingimused ja paremad võimalused golfi nautimiseks, loodame, et enamusele on otsus siiski meeltmööda.

Kes soovib ühineda, saab registreerida võistlusele reedel kuni kella 15:00

TUTVU JUHENDIGA SIIN

REGISTREERI SIIT

Lisainfo EGCC Caddiemasterist tel 6025 290 või email See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

Kõik uudised ...

GOLFBOX