GOLFBOX

55+ sarja võitjad aastal 2020: Aare Piirsoo, Edith Alliksoo ja Tiit Järvekülg

14. augustil mängiti EGCC populaarse seeniorite sarja finaal, mis sellest aastast on 50+ sarja asemel 55+ sari. Klubi kasvab ning arvestades, et golfarid on aktiivsed ning uusi tuleb pidevalt peale, siis pikas perspektiivis siseneda sarja hetkel, kui 55 eluaastat ette kukub, on jätkusuutlik. Sel aastal oli ka erand, et kõik, kes juba 50 täis olid eelmisel aastal ja sarjas osalesid, said kandidaatliikmena sellel aastal samuti sarjas mängida.

Viimasel finaaletapil mängisid seeniorid väljakut, kus iga mängija sai ise valida siniste, mustade ja valgete tiide vahel avalöökide tegemise, väljaku pikkus oli klubitiide pikkus. Tulemused oli väga head:

  • M55+ sarjas võitis Toomas Tammemäe 44 puntkiga, Väino Valts oli teine 41 punktiga ja Lembit Veelmaa kolmas 39 punktiga
  • N55+ klassis võidutses Monica Pihlak 37 punktiga, Hiie Nõmmela sai 36 punktiga teise koha ja Margarita Ross 35 punktiga kolmanda koha
  • M65+ klassis võitis 38 punktiga Peeter Kross, 36 punktiga oli Tiit Järvekülg teine ja Ülo Polli saavutas 33 punktiga kolmanda koha

55+ sarja finaali võitjad 14. septembril: Toomas Tammemäe, Monica Pihlak ja Peeter Kross


Finaaletapp lõi segi päris paljuski ka hooaja kokkuvõtte edetabeli. Seeniorite sarjas "noormeeste" arvestuses ehk 55+ klassis meestest tuli hooaja kokkuvõttes võitjaks Aare Piirsoo 86 punktiga. Väino Valts tõusis kokkuvõttes teiseks 80 punktiga ja kolmanda koha sai Urmas Kitsing 77 punktiga.

55+ naiste arvestuses sai hooaja kokkuvõttes 100 punkti Edith Alliksoo ja edestas teise koha omanikku Kati Palmarit kümne punktiga. Kati muide võitis finaaletapil lähimale lipule auhinna 10ndal rajal - pall jäi august seisma vaid 15cm kaugusele... Kolmanda koha sai hooaja kokkuvõttes 55+ naiste klassis Linda Kahro.

65+ vanuste hulgas võitis ülivõimsalt hooaja 108 punktiga Tiit Järvekülg. Viimase etapi võiduga tõusis teiseks Peeter Kross 87 punktiga ja kolmas oli hooaja kokkuvõttes Edgar Kruger.

Finaaletapil toetas auhindadega võistlust järjekordselt Büroomaailm, kes lisaks parimatele pidas meeles ka võistluse korraldajaid ja kinkis eraldi ka ilusad meened meie tandemile Toomas Tammemäele ja Toomas Kullile, kes on panustanud sarja toimumisse ja korraldamisse oluliselt oma isiklikku aega. Tänud Toomastele selle panuse eest kogu klubi nimel!

Jüri Ross (taustal põhitöö tegija Margarita Ross) tänab Büroomaailma ja kaasvõistlejate poolt Toomas Tammemäed ja Toomas Kulli meenete ja erakordselt ilusate peakatetega "Let's make golf great again!"

Sellel aastal toimus sarjas erandlikult kuus etappi, loodetavasti saame aastal 2021 minna tagasi meie tavapärase formaadi juurde, kus 2x kuus saavad seeniorid kokku ja jõuame hooaja jooksul pidada kokku 9 etappi nagu eelnevatel aastatel.

Golfihooaeg ei ole veel läbi, võistlusi toimub mitmeid ning ilmadki on soodsad - ka sügisel saab golfi nautida sõprade ja perekonnaga. Tänud klubi poolt kõikidele seenioritele, kes on sarjas sellel aastal osalenud ning püsige negatiivsed*!

*Covid19negatiivsed

55+ sarja finaali TULEMUSED

Hooaja KOKKUVÕTTE TULEMUSED M55+, N55+, M65+

Kõik uudised ...

GOLFBOX