GOLFBOX

2021. Eesti löögimängumeistrid Liis Kuuli ja Mattias Varjun

Niitväljal mängiti reedest pühapäevani 28. korda Eesti löögimängu meistrivõistlusi ning võidu võtsid koduväljakul mänginud Liis Kuuli ja Mattias Varjun. Õlejäänud medalid võtsid meestest EGCC'st Ken-Marten Soo ja Richard Teder, kes mõlemad mängisid kolme päeva kokkuvõttes +1, Ken-Martenile läks hõbe parema viimase päeva võrdluses. 

Mattias Varjuni tulemus 69-70-68 ehk 207 lööki on läbi aegade löögimängu meistrivõistluste uus rekord.

Naistest oli ainukesena EGCC'st stardis Anete Liis Adul, kelle võistlus ebaõnnestus - 2019.a. Eesti meister oli alles viies. 

Alla 18 aastaste arvestuses tuli võitjaks Richard Teder ning Rauno Pikk EGCC'st sai hõbeda. Seeniorite arvestuses sai EMV'stel Gunnar Kobin EGCC'st pronksi, võitis oodatult Enn Pääro. EMV'stel osales kõikides vanuseklassides kokku 81 mängijat. 

EMV TULEMUSED

EGCC parimaks mängijaks sel aastal naistest tõusnud Elizaveta Sofia Reemet võistles samal ajal Euroopa noorte meistrivõistlustel. Eesti koondises oli EM'il veel Isabel Sirel (EGCC), Ruut Kangust (EGCC) ning Ralf Johan Kivi (Rae Golfiklubi).

Eesti võistkond tõusis viimasel päeval kaks kohta ja lõpetas 17. kohal. Löögi kaugusel jäi Poola ning kahe kaugusele Venemaa. Samas, kõige olulisem, löögiga edestasime Soomet! 

Turniiril kaasas olnud treenerina Egeti Liiv sõnas viimase päeva kohta: „Täna olid perfektsed tingimused: kerge tuul ja ca 23 kraadi, lipupositsioonid heade kohtade peal. Ruudul oli lähimäng hea kuid paaril rajal tulid halvad löögid väikse ebaõnnega: üleüldiselt mäng ja griinide tunnetamine läks iga päevaga järjest paremaks. Ralfi avalöögid olid head. Vahepeal tuli lähestumistega halbu lööke kuid lähimänguga sai ära päästetud. Isabelil löögid olid ebakindlad ning oli ebaõnne. Ainuke õnn sai kasutatud 8.ndal rajal, kus 20 meetrine birdie putt läks sisse. Elizavetal avalöögid olid võistluse kolmest päevast parimad, putid jooksid ilusti sisse ja sai korralikult par-e päästetud.“

Viimasel päeval oma parimat mängu näidanud Kangust sõnas turniiri kohta: „Esimesel päeval ei saanud mängu käima, rütm oli vale. Kuna see oli esimene suur võistlus väljaspool Eestit, siis olin ka närvis. Teiste päevade tulemustega saab rahule jääda. Alguses oli lähimänguga raskusi, sest griinid on kiired ja pole harjunud. Väga huvitav oli vaadata kuidas liidrid mängisid ja nii mõndagi oli endal õppida.“

EM TULEMUSED

Kõik uudised ...

GOLFBOX