GOLFBOX



Kolmapäeval, 28. septembril leidis aset Rising Stari finaal, mis viis tõusvad golfitähed mõõtu võtma Sea Course'ile. 18 raja läbimine oli nii mõnelegi paras katsumus, kuid imeline ilm ja toetavad mängukaaslased aitasid ka viimastel rasketel radadel tuju kõrgel hoida.

"Mul oli plaanis väga ilus löök," kõlas rõõmus hääl 17. raja tiiboksis, kui avalöök läks natuke vett vedama. Selge see, et kui mänguaeg venis veel pikemaks kui puude varjud fairway'l, ei õnnestu enam löögid nii nagu plaanitud. Klubihoones naerdi üksmeelselt vussi läinud avalöökide üle ja tehti korraldajatele ettepanek, et lisaks pikimale avalöögile võiks edaspidi Rising Staril mõõta ka lühimaid avalööke. Ja et lühim avalöök kõlab kohmakalt, siis võiks see erivõistlus kanda nime "avanöök". Mitteametlikult kuulutati parimaks 10-sentimeetrine avanöök, teise koha sai 82 sentimeetrine ponnistus. Kes kõige niruma avanöögi tegi, jääb siiski väikeseks saladuseks.



Pikimaid avalööke mõõdeti täiesti ametlikult ning tõusvatest naistähtedest oli rajal number 11 parim Grete Lind, meestest Robin Pedai. Mentoritest said parima tulemuse kirja Margarita Ross ja Toomas Tammemäe. 10. rajal lõi lähimale lipule tähekestest Evelin Eiert-Rõžov (pildil) ja mentoritest taas Margarita Ross.



Auhinnalauale ja loosikasti jagus nii karikaid kui kingitusi Balmerkilt, Husqvarnalt ja Sleepwellilt. Kõik finalistid said mälestuseks diplomi, kuldse griinikahvli ja erksavärvilised pallid. Suure aplausi said Grete Lind, Jaan Luks, Maree Perkins, Siret Polli, Toomas Tammemäe, Kristel Tõnisson, Merle Veerits, Evelin Eiert-Rõžov ja Roosi Ristal. kes võtsid osa kõigist neljast etapist.



Ilma mentoriteta poleks Rising Stari õhtuid ning siinkohal eriline tänu sarja eestvedajale Lauri Kiviloole ja kõikidele teistele mentoritele. Kui kolmel esimesel etapil oli mentor üks võistkonnaliikmetest, siis finaalis oli igaüks enda eest väljas. Kolmandaks tuli 35 punktiga Toomas Tammemäe, teiseks Margarita Ross, kes sai Toomasega sama punktisumma, kuid madalama händikäpi tõttu kõrgema koha. Esimese koha saavutas Lembit Veelmaa 43 punktiga, kelle püüdsime pildile koos Siret Polli (keskel) ja Peeter Markusega (paremal).




Golfitähtedest tuli 41 punktiga kolmandaks Raido Lilleberg, kes mängis võrdse punktisumma välja Siret Polliga, aga Sireti kahjuks mängis edetabelis rolli Raido madalam händikäp. Teiseks tuli Karmo Karelson 42 punktiga ja ülivõimsa tulemusega 63 punkti sai esikoha Robin Pedai (pildil). Oma võidukõnes ütles Robin, et sel õhtul lihtsalt kõik sujus ja tulemuseks oligi elu parim mäng.

Täname kõiki, kes sel hooajal Rising Stari õhtutest osa võtsid. Loodetavasti ootab kõiki ees veel palju-palju elu parimaid mänge!

Vaata ka:

Kui viimane flight klubimaja juurde jõudis, oli päike juba magama heitnud.

Kõik uudised ...

GOLFBOX