GOLFBOX

Pühapäeval, 11. septembril leidis aset võistlussarja Rising Stari kolmas etapp, mis viis kokku alustavad golfarid ja klubiliikmetest mentorid. Tegemist oli hooaja viimase etapiga enne 28. septembril toimuvat finaali.

Kuigi võistlemine on Rising Stari õhtutel teisejärguline ja peamine eesmärk on mõnusalt aega veeta, jagati ka sel korral mängijad ja mentorid tiimidesse. Esmakordselt tuli teha Stone Course'i kaks mängutiiru ehk kokku 18 rada ning lahti läks Florida Scramble. Tegemist on väga mõnusa formaadiga, kus iga tiimiliige peab võistluse jooksul kirja saama vähemalt kolm avalööki. Kelle löök on parim, jääb järgmise löögi ajal vahele. Ülejäänud võistkonna liikmed teevad parima palli asukohast oma palliga uued löögid ja taas valitakse välja parim pall. Mäng jätkub kuniks pall on augus. Igalt rajalt läheb arvesse üks tulemus.



Pärast 18 rada koguneti klubihoonesse, et lugeda kokku löögid ja tunnustada kolme parimat tiimi. Auhinnalauda aitasid katta Balmerk ja Coca-Cola ning tänusõnad lähevad ka Sleepwellile, kes pani loosikasti magusaid unenägusid toovad kingitused.



Kolmanda koha saavutas võistkond koosseisus Andri Laine, Robert Reidla, Karl-Erik Kotkas ja Heimar Kampus, kes mängisid 72 löögiga välja raja pari.

Teise koha said Kaido Hint, Karel Käsk, Grete Lind ja Siret Polli, kes mängisid välja esikoha võistkonnaga sama tulemuse – üks alla raja pari ja 72 lööki.

Juhendis oli kirjas, et võrdse tulemuse puhul saab kõrgema koha madalama händikäpiga meeskond ning esikoha medalid said kaela Roosi Ristal, Rimma Tammemäe ja Peep Tammemäe.

Vaata kõiki tulemusi Golfboxist

Korraldajad tänavad sarja eestvedajat Lauri Kivilood ja teisi mentoreid ning loomulikult kõiki tulevasi golfitähti, keda ootame 28. septembril toimuvale pidulikule lõpuõhtule, mis viib osalejad mõõtu võtma Sea Course'il:

Finaali registreerimise tähtaeg on 25. september!
Registreeri Golfboxis
Tutvu ka juhendiga


Registreerida saab ka Caddiemasteris nii kohapeal kui e-posti teel See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.või telefonil +372 602 5290.

Kõik uudised ...

GOLFBOX