GOLFBOX

Estonian Golf & Country Club Jõelähtmes tähistab sellel aastal oma 15. sünnipäeva. Avasime aastal 2005 ning meie juures on selle aja jooksul kokku mängitud 346 000 mänguringi ehk keskmiselt on meid aastas külastatud üle 23 000 korra.

Üks golfiring on 10 km jalutamist ehk oleme saanud pakkuda mängijatele 15 aasta jooksul
3 460 000 km võrra tervemat ja õnnelikumat elu.
 

Kui sa soovid golfiga alustada, siis Green Cardi kursus on vajalik, aga lisaks kursusele on vajalik ka uute teadmiste kinnistamine golfi mängimisel, et tunda mängust veelgi rohkem rõõmu. Jõelähtmes saad mängida kuni hooaja lõpuni piiramatult ning seda 59€ kuutasuga, mis sisaldab ka Green Cardi kursust ning golfikeppide renti. 2020. aasta on parim aasta golfiga alustamiseks!

Vali endale Green Cardi kursuse päevad, mis toimuvad igal nädalavahetusel reedel kella 17-20 ning laupäeval ja pühapäeval kella 10-13ni. Hooaja viimane kursus on septembri teisel nädalavahetusel. Golfi saad kohe mängima hakata piiramatult meie 9- rajalisel Stone Course'il ning mängi nii kaua, kuni lumi maha tuleb või aasta lõpeb. Golfivarustust sa endale soetama ei pea - selle laenutame sulle tasuta mänguringideks. Arvestades, et kursus maksab eraldi tehes 69€ ning hooaja lõpuni saab mängida koos varustuse rendiga tasudes 3 kuul 59€, tuleb mänguõiguse hinnaks 108€ ehk 36€ kuus. Kursus ja piiramatu mänguõigus koos kepirendiga kõik kokku 3x59€.

Arvamus, et "golf on vanade täissöönud miljonäride mäng, kes enam liikuvale pallile pihta ei saa", pole kunagi õige olnud. Enamus uusi mängijad on meil pigem 30ndates, on ka palju noori ning golfi juurde on leidnud tee ka paljud üle 50ne ja 60ne aasta vanused, kellele sobib üheskoos perede või sõpradega looduses aktiivne liikumine. Kulude poolest on golf võrreldav pigem aeroobika ja jõusaali kui rattaspordi või tennisega. 

Soovides pakkumisest osa saada, kirjutage meile See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. ning andke teada, milline nädalavahetuse teile paremini sobiks Green Cardi kursuseks. Me registreerime teid kursusele, tasute esimese osamakse 59€ ning peale kursust saategi kasvõi igapäevaselt tulla golfi mängima - pool suve ja ilus sügis on veel kõik ees!

Kokku on teie kulu maksimaalselt 3x59€, millega saate mängida EGCC's sellel aastal kuni hooaja lõpuni. 

Küsimuste puhul helistage julgesti meie Caddiemasterisse telefonil 6025 290

Kõik uudised ...

GOLFBOX