GOLFBOX

Golfboxi registreerimine on lõppenud
Vaata tiiaegu
Tutvu ka juhendiga

Pärast Golfboxi registreerimise sulgemist saab vabadele kohtadele kirja panna Caddiemasteris e-posti teel See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. või telefonil +372 602 5290, aga ka võistluse päeval kohapeal.

  • HCPI alla 28,0
  • Stone Course, 36 rada (mõlemal päeval 18 rada)
  • Löögimäng
  • Mehed valgetelt tiidelt, naised punastelt tiidelt
  • Stardid esimeselt tiilt alates kella 10.00

1.–2. oktoobril saab EGCC võistlushooaeg võimsa lõppakordi: Stone Course'i 36 rajal leiab aset EGCC Links Championship 2022, mille peatoetaja on Maxx Royal Belek Golf Resort.

Autasustatakse nii meeste kui naiste võistlusklassi kolme löögimängu parimat, ühises arvestuses kolme HCP löögimängu parimat ja ühises löögimängu arvestuses parimat seeniori ja parimat mid-amatööri. Maxx Royali auhinnalaual on ka kingitused meeste ja naiste arvestuses pikima drive'i lööjatele ning osalejale, kes lööb lähimale lipule. 
Traditsioonilisele EGCC Links Championshipi rändkarikale graveeritakse parima löögimängu tulemuse teinud mees- ja naismängija nimed.

Links Championshipi HCP löögimängu võitja saab prii pääsme 10.–14. detsembril toimuvale MAXX Royal Cup finaali Belekisse Türki. Auhinna sees on nii võistlemine Montgomerie Golf Course'il, majutus Maxx Royal Belek Golf Resort
5* hotellis kui toitlustus. Võitja kanda jäävad lennupiletid.

2021. aastal võttis võistlusest osa 28 meest ja 8 naist. Karikale jõudsid Jan Larssoni ja Anneli Eskeni nimed ning Belekis sai elu ühe parima golfielamuse mullune HCP löögimängu võitja Priit Paasalu. Sel aastal mahub osalema 72 golfarit ehk pane oma nimi Golfboxis juba kirja, et kindlustada pääse 2022. hooaja viimasele võistlusele.

Osavõtutasu sisaldab võistlust, harjutuspalle ja toitlustust:

  • EGCC liikmele 59 €
  • külalisele 99 €

Osalemise soovi kinnitamiseks palume kanda osavõtutasu MTÜ Estonian Golf & Country Club kontole LHV Pank EE627700771001633789 hiljemalt 30. septembriks.

Kõik uudised ...

GOLFBOX