GOLFBOX

Oktoobri eelviimasel pühapäeval, 18.10, ootame kõiki golfimängijaid osa saama traditsioonilisest ja lõbusast Cross Country võistlusest. Rõõmustame teid taas täiesti erakordsete golfiradadega, mille autoriks on sel aastal meie noored meie enda golfiakadeemiast. Võistlusele saab end nii üksikult kui tiimina kirja panna kuni 15. oktoobrini.

Cross Country mänguvormi tõi Eestisse meie golfipro William Thursby, kes EGCC's töötas aastatel 2008 ja 2009. Oleme seda mänginud aastast 2008 ning igaks korraks oleme suutnud ka uusi radu välja mõelda. Kindlasti on sellel aastal meie noortel pea puhas ja ajalugu mitte teades tulemas väga huvitav rada, kus enda võimeid proovile panna. 

Cross Country mänguvormiks on Florida Scramble, meeskondlik punktimäng ning osaleda saab 3-4 liikmeliste võistkondadena. Võistlusele saab end registreerida nii üksikult kui tiimina 15. oktoobrini. Maksimaalselt saab võistlusel osaleda 100 mängijat ehk kuni 25 tiimi.

Alustame mänguga hommikul kl 9 järjestikuste startidega.

Võistluse osavõtutasu on 69 EUR, EGCC klubiliikmetele, kel olemas Sea või Stone Course'i mänguõigus 2020 või 2021, kehtib soodushind 35 EUR.

Osavõtutasu sisaldab hommikusööki ja kerget võistlusjärgset einet meie DaVinci golfirestoranis.

Cross Country pidulik auhinnatseremoonia toimub online'is Zoom keskkonnas samal päeval kell 19:30.

Võistlusjuhendiga saab tutvuda SIIN

Registreerimine on avatud Golfboxis SIIN

Kõik uudised ...

GOLFBOX