GOLFBOX

EGCC Trophy 2020 löögimängu võitjad - Janar Toomesso ja Margarita Ross

Septembrikuu teisel pühapäeval mängisime EGCC Trophy't, kus katsetasime meeste klassides väljakut, mille pikkus oli tavaline klubitiide pikkus, kuid mõned tiiboksid olid viidud ette ja mõned tahapoole. Eksperiment õnnestus hästi - löögimängus selgusid parimad vaatamata vanuseklassidele - parim mid-amatöör sai ka parima löögimängu auhinna, parim juunior oli kokkuvõttes teine ning parim 50+ mängija kokkuvõttes kolmas.

Vaatamata keerulistele ilmaoludele, kus tugev tuul keerutas terve päeva ja eelnevatel päevadel maha sadanud vihmast oli väljak märg, suutis Janar Toomesso võtta löögimängu võidu meeste klassis tulemusega hea tulemusega 74. Janar võitis ka mid-amatööride meeste klassi HCP löögimängus tulemusega -1. Roland Jung mängis samuti -1, kuid vastavalt juhendile sai kõrgema koha protokollis madalama HCP'ga mängija. Taavi Kotka võitis kolmanda koha mängides täpselt enda taseme HCP löögimängus ehk 72 netolööki.

Naiste mid-amatööride klassis tuli võitjaks Kairi Luur tulemusega 74, Linda Kahro oli teine tulemusega 78 ja Kristine Ross kolmas 79 netolöögiga.

Seeniorite klass oli seekord +60 segaklass ning siin võttis võidu Margarita Ross 71, Linda Kahro oli 78 teine ning Vello Kahro tulemusega 82 kolmas.

Juunioritest tuli võitjaks Rauno Pikk netotulemusega 75 ning oma brutotulemusega 79 saavutas löögimängus kokkuvõttes teise koha. Juunioritest oli teine Andreas Robin Pukspuu 76 löögiga ning kolmas Ruut Kangust 82 netolöögiga.

Meeste löögimängu esikolmik meeldetuletuseks: Janar Toomesso 74, Rauno Pikk 79 ja kolmas oli Jan Larsson 83 löögiga. Naiste parimad oli Margarita Ross 95 lööki, Isabel Sirel 96 lööki ja Kairi Luur 97 lööki (löögimängus sai otsustavaks tagumine 9 rada, mis oli Kairil parem samuti 97 lööki mänginud ja neljdana koha saanud Ave Epnerist).

Klubiliikme Gunnar Kobini poolt tehtud ettepanek mängida kõikides klassides samadelt tiidelt, et selguks klubi paremusjärjestus toimis Trophy'l ilusti - rada oli väga raske, mõned mehed polnud teatud tiiboksidest kunagi elus löönudki ning palju oli tõelisi "risk & reward" radu, kus selleks, et head tulemust teha, pidid õnnestuma väga täpselt või arvestama siis katastroofiga. Lipupositsioonid oli mõnes kohas brutaalsed ehk selleks, et võita võistlust, pidi suutma tõsiselt kalkuleerida alates avalöögist lõpetades lähestumistega igal rajal  igat lööki. Tagasiside mängijatelt oli positiivne ning läheme selle teadmisega edasi 2021. aastasse ja kaalumisel on ka klubi MV'stel analoogse väljaku kasutamine. Tagasiside klubile, mida meistrivõistlustel eelistada, on julgelt teretulnud.

EGCC Trophy 2020 TULEMUSED

Kõik uudised ...

GOLFBOX