GOLFBOX

President Cup by GOSPA annetas raha vähihaigetele lastele ning selgitas välja võitjad

President Cup by GoSpa 2019 võitjameeskond Andres Villomann, Raido Raamat, Tõnis Segerkrantz ning Rivo Põldoja (puudub pildilt) koos EGCC presidendi Katre Kõvaskiga (paremalt teine)

5. mail toimunud President Cup by GOSPA peeti tänavu koostöös Eesti Vähihaigete Laste Vanemate Liiduga, et heategevusürituse Pardiralli kaudu toetada haigete laste ravi ja loovteraapiat. Annetustega koguti laste heaks kokku 2505 eurot.

Iga mängija osalustasust läks kümme eurot, kokku tuhat eurot juunikuus Kadriorus toimuvale Pardirallile võistlejaile nimelise pardi ostuks. Lisaks osteti Cupil korraldatud oksjonil vähihaigete laste poolte spetsiaalselt võistluse tarbeks sündinud joonistusi ja koguti nii heategevuseks täiendavalt 1505 eurot.

Vähihaigete Laste Vanemate Liidu eestkõneleja Märt Avandi ütles, et juunikuine Pardiralli on tänavu juba kuues kord sellise koguperepäeva kaudu aidata vähihaigeid lapsi. Ettevõtmine on hoogu juurde saanud, tänavu läks müüki tuhat nummerdatud parti rohkem kui eelmisel aastal, kokku 15 000 parti. Mullu kogutud enam kui 200 000 eurost kulus enamik kahele vähihaigele lapsele kallite alternatiivravimite ostuks. Samuti toetati tugiteenuseid, sealhulgas psühholoogilist abi peredele ja loovteraapiat väikestele patsientidele Tallinna ja Tartu lastehaigla onkoosakonnas.

Ühispilt oksjoni võitjate ning Vähihaigete Laste Vanemate Liidu esindajatega eesotsas pardiga (keskel), mis reklaamib tulevast Pardirallit

President Cup oli tänavu meeskonnavõistlus 4-liikmelistele tiimidele ning igal rajal läks kirja meeskonna kahe parema punktimängu tulemus. Lisaks sellele sai naiste ja meeste kategoorias parima scratchi väljamängija oma nime ajaloolisele Presidendi karikale.

Võitjaks tuli võistkond koosseisus Andres Villomann, Raido Raamat, Rivo Põldoja ja Tõnis Segerkrantz (+29p). Sealjuures oli Villomanni tulemus 80 meeste parim ja ühtlasi tema elu seni parim resultaat. Teiseks tulnud võistkonnas mängisid Liia Jung, Roland Jung, Silver Jung ja Priit Sepp (+20p) ning pronksikohale jõudsid Jaakko Anttila, Arttu Hirvonen, Pasi Kuosmanen ja Jouni Parta (+18p).

Päeva parima löögimängu tegi meestest Martin Järve (74) ja naistest Anu Hanson (83). Martini ja Anu nimed graveeritakse ka ajaloolisele Presidendi karikale.
Tahan tänada kõiki mängijaid nende panuse eest heategevusse ning ka võistluse atmosfääri. Oli päikeseline ja südantsoojendav päev ning loodan, et alguse sai üks ilus traditsioon. Samuti suur tänu GOSPAle, Haage veele, Terele ja Cornyle- teie toetuseta oleks olnud seda võistlust väga keeruline korraldada.

Uute kohtumisteni!

Katre Kõvask
MTÜ Estonian Golf and Country Club
President

VAATA KA REPORTER+ VIDEOKLIPPI GOLFIVÕISTLUSEST

 

Tänudsõnad peale võistlust Eesti Vähihaigete Laste Vanemate Liidult:

Suur-suur tänu MTÜ Estonian Golf and Country Clubile eilse toreda heategevusliku President Cup by GOSPA korraldamise ja suuremeelsete annetuste eest meie laste tehtud joonistustele! Kõik lapsed, kes oma pildimüügist teada said, olid väga rõõmsad, et nende kunstiteos uue omaniku leidis. Teie lahkus ületas absoluutsed meie igasugused ootused ja me oleme kõikidele osalejate äärmiselt tänulikud, et olete ulatanud abikäe ühiskonnas nõrgemate abistamiseks.

Täname teid Eesti Vähihaigete Laste Vanemate Liidu poolt, Pardiralli 2019 selleaastaste partnerite SA Hille Tänavsuu Vähiravifond „Kingitud Elu“, SA Heategevusorganisatsiooni Minu Unistuste Päev ja Pardiralli 2019 projektijuhi poolt.

Kaili Lellep
juhatuse esimees
MTÜ Eesti Vähihaigete Laste Vanemate Liit

Kõik uudised ...

GOLFBOX