GOLFBOX

Sel nädalal toimuvad EGCC's Euroopa võistkondlikud meistrivõistlused juunioritele ja meestele. Kokku on võistlustules 20 kuueliikmelist võistkonda ning Sea Course ja harjutusalad on teisipäevast laupäevani broneeritud vaid võistlejatele. Stone Course on avatud tavapäraselt. 

Esmaspäeval on Sea Course avatud veel tavapäraselt, kuid alates teisipäevast saavad Sea Course'il mängida vaid võistlejad. Tulenevalt rekordkogusest mängijate hulgast võistlusel on broneeritud ka nii meeste kui naiste riietusruumid võistlejatele kuni laupäeva õhtuni. E-T on harjutusringid ning võistlus ise kestab K-L, millest esimesed kaks päeva on löögimängud ja reede ja laupäev rajamängud. 

Eesti meeste golfikoondis läheb starti järgmises koosseisus: Carl Hellat, Joonas Juan Turba, Ken-Marten Soo, Kevin Christopher Jegers, Markus Varjun, Mattias Varjun ja treener Mark Suursalu.

Noormeeste kuni 18-aastaste võistkond esineb aga koosseisus: Henry Mägi, Ralf Johan Kivi, Rauno Pikk, Richard Teder, Robin Udodov, Ruut Kangust ja treener Egeti Liiv.

Kõikide riikide võistlejate nimekirja ja HCP'sid näeb siit

Restoran on avatud tavapäraselt - võistlejate toitlustus toimub klubihoone kõrval asuvas Klinkberg Summer Venue's. Harjutusväljak ja driving range on samuti broneeritud võistlejatele, kuid enne mänguringi Stone Course'ile minnes saab ikka mõned chipid ja putid teha kui näete, et koondistele ette ei jää.

EGCC liikmed saavad sellel nädalal mängida erihinnaga nii Rae kui ka Niitvälja väljakul - Raes on green fee 49€ ning Niitväljal 59€, broneerides või mängima minnes andke teada, et olete EGCC liige ning kui Golfbox teid ära tunneb, siis saate teistel Tallinna väljakutel soodushinnaga mängida. 

Pühapäevast on Sea Course jälle avatud, kõikidele, kellel mänguõigus puudub, on online'is broneerides Sea Course'il pühapäeval soodushind -50% ehk 49,5€ (tavahind 99€ green fee) 

EM TULEMUSED

TULEMUSED - European Boys Team Championship

TULEMUSED - European Amateur Team Championship

DELFI blogi EM'i ajal

Euroopa Meistrivõistluste uudised:

05.07 Uus nädal toob Eestisse kahed Euroopa Meistrivõistlused (Eesti Golf Liit)

06.07 Jõelähtmel peetakse sel nädalal kaks golfi Euroopa meistrivõistlust (Rahvusringhääling spordiuudised klipp)

07.07 Golfi meeskondlik EM: Eesti lõpetas avapäeva teisel kohal (ERR)

08.07 Eesti noormeeste golfikoondis tõusis medalikonkurentsi (Eesti Golf Liit)

08.07 Meeste koondise vastaseks poolfinaalis on Tšehhi (Eesti Golfi Liit)

09.07 Kaks dramaatilist kaotust poolfinaalides (Eesti Golfi Liit)

Kõik uudised ...

GOLFBOX