GOLFBOX

Head sõbrad - kutsume teid sõprade ja perede võistlusele, kus tänu EGCC heale sõbrale Võrguvarale on võimalus pühapäeviti soodsatel tingimustel paarismängus võistelda! Esimene etapp on 26. mail ning mänguformaat on Texas Scramble - mõlemad löövad ja valitakse parim pall ning jätkatakse kuni pall on augus.

Friends & Family by Võrguvara etapid toimuvad sellel aastal:

 

I etapp  26.mai kell 15:00 Stone Course, ühisstart
II etapp  16.juuni kell 15:00 Sea Course, järjestik start 1. tiilt
III etapp  28.juuli kell 15:00 Sea Course, järjestik start 1. ja 10. tiilt
IV etapp  25.aug kell 15:50 Sea Course, ühisstart
Finaal  15.sept kell 13:00 Stone Course, ühisstart

Perede ja sõprade võistlussari on väga hea võimalus tulla mängima ka alustajaga, kuna mänguformaadid on sõbralikud ning võistluspinge keskmisest sõbralikum. Individuaalset arvestust sarjad ei peeta, võistkonna arvestusse läheb hooaja kokkuvõttes võistkonna kaks parimat tulemust + finaali tulemus.

TUTVU VÕISTLUSJUHENDIGA

Registreerida saab kaheliikmelist võistkonda ning registreerimisel on vaja teada mõlema mängija GolfBox ID'd. Küsi kohe enne registreerimist sõbra või pereliikme GolfBoxi tunnus, siis läheb võistlusele registreerimine libedamalt.

REGISTREERI ESIMESELE ETAPILE SIIN

Võta sõbral või pereliikmel julgelt käest kinni ja tulge nautima ühist hobi koos teiste perekondade ja sõpradega. Pärast igat etappi pakub kõikidele osalejatele meie Da Vinci golfirestoran menüüst osavõtutasu sees ka vabalt valitud pizza või pasta ning loomulikult on etapi lõpus ka auhinnad. Edu kõikidele võistlussarjas!

Kõik uudised ...

GOLFBOX