GOLFBOX

Juuni kespaigast vahetus EGCC hooldusmeeskonna juht - senini väljaku greenkeepingu tiimi juhtinud Krzysztof "Kris" Misiaczyński asemel on hooldusmeeskonna juhi kohusetäitjaks nimetatud aastast 2011 EGCC greenkeepingu tiimis töötanud Paul Marley (pildil).

Pauli teavad EGCC mängijatest enamus, ta on viimasel neljal hooajal olnud Krisi "parem käsi" väljaku hooldusmeeskonnas ning on suurte kogemustega greenkeeper. Lisaks EGCC'le on Paulil kogemus ka Kanadas golfiväljakutelt, kus ta enne Eestisse elama asumist töötas. Paul on täiendanud ennast ka viimastel aastatel osaledes vabatahtlikuna maailma suurtel golfivõistlustel greenkeeperina, millest kindlasti elu kulminatsioon oli 2018.a. Ryder Cup'il Pariisis Le Golf National võistluse väljakut ette valmistades.  Paulil on ka hea sisuga Instagrami konto, kus kajastab enamuses greenkeepingu teemasid ja loomulikult ei puudu sealt ka tavalise tööpäeva alguses kella 4-5-6 ajal hommikul tehtud varajasi päikeseloojangu pildid. 

AS EGCC juhatuse esimees Hanno Kross soovib tänada Krzysztof Misiaczyński't tehtud töö eest EGCC väljakute kvaliteedi arendamisel. "Krisi tulekuga tegime hüppe järgmisele tasemele aastal 2016 ning meie muru on täna tervem kui kunagi varem. Oleme saanud enamus eelnevalt EGCC väljakul olnud probleemidest lahti, kuid väljakutseid on golfiväljakutel ja greenkeepingus alati. Muudatuse eesmärk on garanteerida 2021 ja sellele järgnevateks hooaegadeks väljak, mis oleks taimehaigustest vaba ning saaksime juba golfihooaja algusest pakkuda aktsionäridele, liikmetele ja külalistele maailmatasemel kvaliteeti," sõnas Kross.

Oleme viimasel nädalal palju kiita saanud väljaku ja griinide kvaliteedi osas nii külalistelt kui liikmetelt. Kutsume kõiki üle Eesti EGCC'sse külla ning tegema ka harjutusringe juuli lõpus toimuvateks Eesti löögimängu meistrivõistlusteks meie Sea Course'il. Head võimalused selleks on osaleda ka võistlustel, mida leiab EGCC'st igal nädalal. Lähematest on 16. juunil toimuv 48+ võistlejatele uus sari, 17.06 HCP löögimängusarja I etapp ning 22. juunil EGCC maraton. Juulikuu esimesel päeval mängime selle aasta Anniversary Tournamenti, kuhu mahub kahte ühisstarti kuni 200 inimest.

Ilusaid mänguringe EGCC väljakutel ja nautige suve, mängu ja mängukaaslasi vaatamata löökide arvule!

 

Kõik uudised ...

GOLFBOX