GOLFBOX

Uue kapteni Rain Uusküla tulekuga on sportlik osa klubis sellel aastal veel põnevam. Kapteni ettepanekul ning EGCC võistluskomitee kinnitusel on loodud EGCC reitingutabel, millest saavad osa võtta kõik liikmed, kes klubi olulistel võistlustel osalevad. 

Esimene võistlus, mis edetabelis arvesse läks, on EGCC Anniversary Tournament. Kokku on edetabelis arvestuses 7 olulist klubivõistlust, millele lisaks veel ka HCP löögimängusari. Võistlused, mille võidu eest teenib 50 punkti, on Anniversary Tournament, Golf Maraton, Captain Challenge, Trophy, Klubi löögimängu meistrivõistlused, President Cup, Links Championship. Lisaks nimetatud võistlustele saab punkte koguda ka HCP löögimängu sarja kolmapäevakutel alates teisest etapist, võit osavõistlusel annab 15 punkti. 

Täpse punktiarvestuse ja tingimustega saab tutvuda EGCC 2021 hooaja edetabeli juhendist

Lühidalt on edetabelisse punktide saamine lihtne - võetakse löögimängu tulemus olenemata kust tiidelt mängiti ning võistluse kokkuvõttes pannakse löögid järjestusse. See, kes lõi kõige vähem lööke, saab edetabelisse rohkem punkte. Kui mängijad lõid samapalju lööke, siis saavad mõlemad mängijad samapalju kohapunkte. Näiteks kui kolm mängijat lõid 72 lööki, siis nad kõik saavad võidu eest 50 punkti, neljas mängija saab siis juba neljanda koha punktid, teise ja kolmanda koha punkte välja ei jagata antud näite puhul. Seetõttu on ka Anniversary punktide osas palju sama punktisummaga mängijaid. 

Meestest juhib peale esimest osavõistlust klubi edetabelit selle aasta värske klubiliige Thor Erik Tikand ning naistest Elizaveta Sofia Reemet, kes mõlemad EGCC sünnipäevavõistluse võitsid. 

EGCC 2021 klubi edetabel

Loodame, et EGCC edetabel annab võimaluse mängijatel lisaks igal võistlusel iga löögi eest võidelda ja ka omavahel konkureerida kogu hooaja vältel. Parimad saavad hooaja lõpus klubi poolt premeeritud.

Edu võistlustel!

Kõik uudised ...

GOLFBOX