GOLFBOX

Meil on suur rõõm, et Eesti on kõige väiksema koroonaviiruse nakatumiste arvuga riik Euroopas ja teeme enda poolt kõik, et see nii ka jääks. Selle aasta hooaja lõpetamine tuleb hooajale tavapäraselt teisiti - korraldame vabas õhus talgud sellel laupäeval ja pühapäeval.

Mõlemal päeval koguneme kella 10:45ks - jagame talgulised tiimideks, tuletame meelde ohutu töötegemise meetodeid ja kell 11-15 möllame värskes õhus. Plaan on võtta maha võsa Sea Course'il 1&18 vahelt, 2 paremast äärest, 3 & 16 vahelt ja paljudest muudest kohtadest, kus pall tihti mängus. Mida rohkem meid on, seda enam me järgmiseks aastaks uusi niitmisalasid suudame ette valmistada.

Olenemata, kas saad osaleda ühel päeval või mõlemal, ole hea ja pane ennast (ja pere) kirja siin: REGISTREERI TALGUTELE

Tulge julgelt kogu perega - leiame ka lastele lihtsamaid töid (okste ära viimine jms).
Mõlemal päeval peale tööde lõppu kella 15st saame õues süüa sooja suppi ning pühapäeval jagame ka hooaja silmapaistvamatele tradistioonilisi meeneid.

Täname ette, kui leiate aega nädalavahetusel EGCC'sse appi tulla ja näeme kindlasti väljakul. Järgmiseks 10ks päevaks ennustab ilusat ja kuiva sooja sügisilma.

Estonian Golf & Country Club
Caddiemaster 6025 290, See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

Kõik uudised ...

GOLFBOX