GOLFBOX

Ene Tuul (paremalt teine) 2017 juunis EGCC ja Niitvälja naistekohtumisel. 
Foto: Hanno Kross

1. Klubi on saanud lennuka tegevjuhi

Meil on hea meel klubiliikmetele teada anda, et alates 16.06.19 asub meie klubi tegevjuhi ülesandeid täitma meie klubiliige Ene Tuul. Ene on tubli golfimängija, kes mõttest aidata klubi uuemaks ja suuremaks luua vaimustus sedavõrd, et otsustas jätta tavalise palgatöö ning rakendada end meie kõigi heaks. Ene tööülesannete nimekiri on pikk, kuid esimeste sammudena tuleb sisse elada, aidata korraldada nii klubi Matchplay kui Anniversary võistlust, leida sponsorid ning eelkõige muidugi tagada sujuv suhtlus klubiliikmete ning väljakuga. Soovime Enele edu ning ütleme tere tulemast ning nagu öeldi kuulsas Eesti filmis " Mehed ei nuta": kui raskeks läheb, aitame!

2. Muutunud on Anniversary Tournamendi toimumise aeg

Vastu tulles klubiliikmete soovile, kes on kirjutanud Kaptenile ja rääkinud, et 5-l tööpäeval nädalas nad siiski püüavad kangelaslikult teha nägu, et nad pole golfipisikuga nakatunud, ning tänu heale koostööle väljakuga, on sündinud otsus tõsta Anniversary Tournament 7.juunilt, mis on reedene päev, 30.juunile, milleks on pühapäev. Eks saamegi rohkem ja kauem treenida, leida, kaotada ja taasleida svingi ning siis kohe pärast jaanipäeva panna end proovile. Võistluse juhend jõuab kodulehele sel nädalal.

3. Parandame pallide kukkumisjäljed griinidel

Kallid golfisõbrad, meie griinid on täpselt nii tublid, kui oleme meie. Palun parandame enda ja sõbra pallide kukkumisjäljed, et muru saaks taastuda ja puttamine oleks kui Põhjamaises Augustas. Eks!

4. Klubiliikme- allahindlus Da Vinci Jõelähtme restoranis

Küsimusele, et kas allahindlust saab, on vastus jah, muidugi! Kaasas tuleb kanda vaid ID-kaarti ja ulatada see enne tasumist teenindajale. Katsume lähiajal ka nõu pidada, et kas veel sel hooajal jõuame rakendada mugavamat süsteemi aga seniks lihtsalt ID-kaart taskusse ja naeratus näole! Sest restoraniga on meil tegelikult väga vedanud!

 

Ilusat kevade jätku!

Katre Kõvask
MTÜ Estonian Golf & Country Club president

Kõik uudised ...

GOLFBOX