GOLFBOX

Rising Star by Exit Golf 2020 finaali võitjad Alar Daniel ja Laura Kuldkepp

11. oktoobril peeti Rising Star by Exit Golf finaal, kust osa võtavad enamasti sel või eelmisel aastal golfiga algust teinud mängijad. Mängisime meie Anniversary väljakul, kus esimesed 9 rada mängitakse Stone Course'il ja teised üheksa Sea Course'il. 

Võistlustest võttis osa 40 mängijat, kellel kõikidel HCP üle 36, enamusel 54 või ametlikku HCP'd veel ei olegi. Rising Star sarja mängime Estonian Golf & Country Club'is aastast 2008 ning suur osa meie tänastest mängijatest on sarjast ühel või teisel moel osa saanud. 

Sel aastal alustasime hiljem kui tavapäraselt - saime alates augustist kokku siiski neljal korral, millest kolmel esimesel mängisime 9 rada ja finaalis 18 rada. Esimesel alustajate kohtumisel augusti alguses sai 9 raja pealt meestest enim punkte Gerol Silkin, kes teenis 31 punkti ning naistest Triinu Raig 26 punktiga. Teisel etapil 23. augustil oli võidutulemus samuti 31 punkti, seekord mängis tulemuse  Andreas Pihelgas, naistest saavutas parima tulemuse 30 punktiga Marge Lepp. Septembri alguses peetud kolmandal etapil tuli võitjaks Alar Daniel 22 punktiga ning naistest Epp Kruus 24 punktiga.

Oktoobri keskpaigaks jõudsimegi Rising Star by Exit Golf finaalini, kus esmakordselt mängisime hooajal 18 rada. Suur osa mängijatest, kes suvel tegid green cardi, vormistasid ennast ka klubi kandidaatliikmeks või liikmeks ning said võistlusele tulla juba ametliku HCP'ga. Mängijad, kes olid eelnevatel kohtumistel saavutanud 9 rajal enam kui 18 punkti, neil arvestasime HCP manuaalselt arvestades mängutaset ja teised, kel ametlik HCP puudus, arvestati finaalis HCP'd 36. 

Finaali võidutulemused nii naistest kui meestest olid ülivõimsad - meestest tuli võitjaks Alar Daniel mängides Stone+Sea Course'il kokku 102 lööki ja teenis sellega 52 punkti. Naistest mängis 112 lööki ja 58 punkti Laura Kuldkepp, kes eelmisel etapil 9 raja peal oli teeninud 17 punkti. Alari HCP enne finaali oli 46 ning Laural arvestasime HCP'd 50. Teise ja kolmanda koha tulemused on samuti märkimisväärsed - naistest tuli teiseks 45 punktiga Elo Piksarv ning kolmandaks 40 punktiga Epp Kruus, meestest sai teise koha 45 punktiga Peep Kuld ja kolmanda 42 punktiga Artur Kaupis.

Võistluse toetaja Exit Golf andis finaali parimatele võimaluse uues novembri keskel Tallinnas Suur-Paala tänaval avatavas golfi sisehallis võtta nii grupitreeninguid kui harjutada individuaalselt. Võistluse kaks võitjat ei jäänud ootama novembrit vaid on nähtud juba peale võistlust järgneval nädalal mitu korda mängimas ja harjutamas EGCC's ning juhuslikult sattusid ka ühel ajal klubihoonesse ja saime 14. oktoobril võitjatest ka pildi üheskoos teha, mis jääb klubi ajalukku.

Klubi tänab enda poolt kõiki mängijaid, kes sel aastal EGCC's golfiga algust tegid. Koroonaaeg on golfile olnud hea - palju on uusi inimesi mängu juurde tulnud ning Rising Stari võistlussari on hea võimalus kohtuda alustajatega, kellega koos mängides tunneb sugulussidet ainuüksi selle tõttu, et tase on üksteisega sarnane. Kõik, kes mõnest etapist on osa võtnud, on rikkamad paljude emotsioonide võrra ning loodetavasti näeme enamusega juba järgmisel aastal, kui alustame Rising Stari etappidega juba maikuus. 

Võite endale kalendrisse kirja panna juba järgmise aasta kuupäevad - Rising Star 2021 kohtumised toimuvad 16.mail, 13. juunil, 4. juulil, 1. augustil ja finaal 19. septembril. 

2020 Rising Star by Exit Golf finaali tulemused 

Edu sügisesteks mänguringideks ning loodetavasti leiate aega ka talvel, kui väljakud (võibolla) kinni on, harjutada, et kevadel uut hooaega alustades juba jälle uuel mängutasemel olla! 

Kõik uudised ...

GOLFBOX