GOLFBOX

Ladies Night Out 2020 hooaja kokkuvõtte võitjad Margarita Ross ja Terje Toomingas!

Eelmisel nädala lõppes (juba) meie naistesari Ladies Night Out, mis tundub, et alles ju algas! Peale viirusepiiranguid alustasime juunikuus, kokku mängisime neli etappi ja osa sai võistlussarjast 48 naist. Hooaja kokkuvõttes tuli võitjaks 0-36 HCP grupis Margarita Ross ning HCP üle 36 klassis Terje Tomingas.

Ladies Night Out sarjas mängiti tööpäeva õhtutel 9-rajalisi võistlusi kahes HCP grupis. Pooled mängijatest olid pigem alustajad HCP'ga üle 36, kes said oma esimesed võistluskogemused. Neid toetasid madalama HCP'ga mängijad, kellel oli ka peale tööpäeva lõppu võimalus mõnusaks ajaviitmiseks mängides klubikaaslastega golfi.

Viimase etapi sponsor oli Büroomaailm, kes kattis laua etapi parimatele auhindadega. HCP gupis kuni 36 mängisid nii Linda Kahro kui Liana Iila 20 punkti, võidu võttis parema HCP reegli järgi Linda Kahro. Piret Aloe oli 18 punktiga kolmas.

HCP grupis üle 36 võitis etapi Terje Toomingas 21 punktiga, 20 punktiga jäi teiseks Helen Esinurm ning Liis Kokk saavutas 18 punktiga kolmanda koha.

Hooaja kokkuvõttes teeniti etappidelt punkte väga ühtlaselt ning madalamas HCP grupis võitis kogu sarja Margarita Ross 10 punktiga. Vaid punkti võrra vähem teenisid Annika Sutt ja Liana Iila, kes said 9 punktiga vastavalt teise ja kolmanda koha.

Kõrgema HCP'ga klassis tuli hooaja kokkuvõttes 13 punktiga võitjaks Terje Toomingas. Teisele kohale konkureeris 5 punktiga kokku 5! mängijat, kellel tuli võrrelda etappidel kõrgemaid kohti. Kokkuvõttes saavutas hooajal teise koha sellega Julia Mozberg ning kolmas oli Liis Kokk.

Täname kõiki naisi, kes võistlussarjast osa võtsid ning loomulikult ka kõikki etappide sponsoreid, kellel oli hea võimalus naistele tutvustada võistlusjärgselt oma tooteid ja teenuseid. Naistesarja hooaeg oli lühike, aga ilus! Võistlushooaeg veel kestab ja kõik naised saavad osaleda naisteklassides ka muidugi järgnevatel võistlustel. 2021 jätkame kindlasti Ladies Night Out sarjaga ja loodetavasti saame alustada kevadel juba varem. Kes soovib sarja etappidel olla toetaja rohkete auhindadega, võivad juba klubisse teada anda ja broneerime teile koha aastaks 2021 etappidele! Naised on väga tänulikud ja mitte ainult - üldiselt ostavad ka kohe teie tooteid ja teenuseid, kui klubi toetatakse!

Ladies Night Out viimase etapi TULEMUSED
Ladies Night Out hooaja kokkuvõte HCP kuni 36 ja HCP üle 36

Viimase etapi esikolmik madalamas HCP grupis:
Piret Aloe III koht, Liana Iila II koht ja võitja Linda Kahro

 

Esikolmik HCP üle 36 grupis:
II koht Helen Esinurm, III koht Liis Kokk ja võitja Terje Toomingas

 

Kõik uudised ...

GOLFBOX