GOLFBOX

Kutse President Cup by GOSPA heategevusvõistlusele!

Sel aastal tuleb President Cup teisiti.
Tuleb juba 5.mail, tuleb meeskonnamänguna ja tuleb heategevusliku võistlusena.

Oleme löönud käed Eesti Vähihaigete Laste Vanemate Liiduga, kes nii nagu varasematel aastatel, korraldab ka sel aastal Pardirallit, mille eesmärgiks on toetada neid, kes vajavad abi kõige rohkem ja kes on kõige kaitsetumad- raske haiguse küüsis olevaid lapsi.

President Cup on sel aastal meeskonnavõistlus 4-liikmelistele tiimidele, eesmärgiga näidata, et koostöös peitub jõud ja et üheskoos saame aidata ja toetada lapsi, kes end ise kuidagi aidata ei saa ja kelle puhul võib elu sõltuda sellest, kas raviks ja ravimiteks raha on või ei ole. Usun, et me kõik tahame ulatada abikäe ja aidata neid väikseid inimesi ja nende vanemaid, et positiivselt mõjutada nende elu ja saatust.

Meie võistlusel läheb igal rajal kirja meeskonna kahe parema punktimängu tulemus, kuid sealjuures tasub pidada ka individuaalset arvestust, sest parima scratchi väljamängija nii naiste kui meeste kategoorias saab oma nime ajaloolisele Presidendi karikale. Seega mängulusti ja koostöövaimu ning ka personaalset pingutust saab võistlusel palju olema.

Iga mängija osavõtutasust annetame 10 eurot Pardirallile, mis tähendab, et iga osaleja saab endale nimelise vannipardi Pardirallile, lisaks on võimalik teha täiendav heategevuslik annetus ja osta kas endale või oma ettevõttele nimeline või siis anonüümne heategevuslik vannipart, mis koos teiste, tuhandete partidega nende laste toetuseks 8. juunil Kadriorus rallitama hakkavad. Ka enne võistlust saab iga annetaja – nii üksikisik, pere, sõpruskond kui ettevõte – hakata Pardiralli ühe nummerdatud vannipardi sponsoriks kodulehe www.pardiralli.ee/annetus vahendusel. Annetusi võib teha mitu ja toetada niimoodi võistlustules mitut parti. Kui sa pardinumbrit endale või oma ettevõttele ei soovi ja soovid teha annetuse pangaülekandega, lisa selgitusse sõna Pardiralli:

Eesti Vähihaigete Laste Vanemate Liit
Swedbank EE562200221064019722
Luminor EE501700017004606286
LHV EE597700771003343080
SEB EE561010220267764221
Coop pank EE294204278609755209

President Cupi võistlus stardib ühisstardist, et pärast võistlust kõik üheskoos koguneda meie uude ja uhkesse restorani, kus meile esineb Märt Avandi, pakutakse söödavat-joodavat, räägitakse Pardirallist ja liidu ning laste käekäigust ning loomulikult antakse pidulikult üle auhinnad. Võistluse peasponsoriks on GOSPA hotell, rajale anname kaasa Haage vett ja Tere Fit kohukesi ning toredaid üllatusi on oodata lisaks veel nii väljakul kui ka hiljem restoranimelus.

VÕISTLUSE JUHEND

Võistlustasu palun kanda MTÜ Estonian Golf & Country Club'i uuele arveldusarvele Swedbankis EE022200221055012110.

Olete kõik väga teretulnud ja oodatud! Võtke kaasa oma golfimängijatest sõbrad ning kohtumiseni Estonian Golf and Country Club'i Sea course'l 5.mail kl 10!

 


Katre Kõvask
MTÜ Estonian Golf and Country Club
President

Kõik uudised ...

GOLFBOX